Cleopatra Stratan, dezvăluiri despre nuntă: „Simplitatea e greu de găsit”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 august 2021, 13:35

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Cleopatra Stratan le-a dezvăluit fanilor săi noi detalii despre nunta cu Edward Sanda. Artista le-a dat replica și celor care i-au criticat alegerile din ziua cea mare.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit civil pe data de 14 august, atunci când a avut loc și petrecerea de nuntă. O săptămână mai târziu, pe 22 august, cei doi s-au cununat religios la o biserică din Chișinău, orașul natal al artistei.

Alegerile tinerilor pentru cele două zile speciale au fost îndelung dezbătute de fani și nu au lipsit nici criticile. Mulți s-au întrebat de ce Cleopatra Stratan a ales ținute simple pentru marele eveniment din viața ei.

În primul rând, m-am gândit la confort și la libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu 3 metri de trenă și cu voal de kilometri? Să-mi spună cineva cum ar trebui să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă? a fost replica acidă a cântăreței, care a mărturisit că rochia pe care a purtat-o la căsătoria civilă i-a trezit „cel mai special sentiment de până acum”.

Să știți că simplitatea e greu de găsit, le-a mai spus Cleopatra Stratan celor care au întrebat-o dacă nu a visat la „o rochie de invidiat”.

În dreptul unei imagini din ziua nunții, aceasta a scris: „Mi-am dorit să fiu mireasă îmbrăcată în cea mai simplă rochie, încălțată în cei mai gingași pantofi, purtând cele mai fine bijuterii, coafată în cel mai simplu mod, alături de cel mai iubit om din viața mea! ”

Cleopatra Stratan, detalii despre nunta cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan le-a mai dezvăluit fanilor că nu și-a schimbat numele în urma căsătoriei. De asemenea, celor care au întrebat-o dacă nu este prea devreme pentru căsătorie, dat fiind că are 18 ani, artista le-a răspuns: „Tot ce pot să spun este că niciodată nu este prea târziu sau prea devreme să faci ceea ce simți. ”

Cei doi tineri au ales să se căsătorească fără nași, lucru care a stârnit multe controverse în online. Fiica lui Pavel Stratan a menționat că martori au fost chiar părinții lor.

Fanii au mai întrebat-o și de ce a ales să poarte ochelarii de vedere în locul lentilelor de contact, iar răspunsul a fost unul cât se poate de sincer: „Pentru că nu mi-e rușine să port ochelari. Asta sunt eu, indiferent ce fac, unde sunt și cum sunt!”

De asemenea, artista le-a mai mărturisit fanilor că pentru ziua în care a fost mireasă a ales cerceii ei preferați, pe care i-a purtat în videoclipul piesei „Ghiță”, pe vremea când avea trei ani.

În urmă cu câteva zile, la criticile fanilor de pe rețelele de socializare a răspuns și Edward Sanda.

Citește și: Cristina Șișcanu a dezvăluit dieta cu care a reușit să slăbească 27 de kilograme

Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

O tânără de 23 de ani și-a omorât în bătaie fiica de 3 ani. Motivul i-a șocat și pe anchetatori

Antonia și Vincenzo Castellano, reuniți pentru aniversarea fiicei lor, Maya

Edward Sanda, răspuns acid după ce el și Cleopatra Stratan au fost criticați că nu au avut nași

După ce au fost criticați pentru că nu au avut nași la nuntă, Edward Sanda a scris pe Instagram: „Da! Se poate fără nași! Da! Se poate în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta!

Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că «așa se face»! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #trăimprezentul”.

Petrecerea nunții cuplului a avut loc într-un restaurant de pe marginea Lacului Snagov. „Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit.

Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă! Ne-am simțit minunat cu voi! Love you all”, a scris Cleopatra Stratan la Insta Story, după nuntă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter