Cine este Ilinca Băcilă, tânăra care va reprezenta România la Eurovision 2017

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2017, 13:00
România va fi reprezentantă la concursul Eurovision 2017, de Ilinca Băcilă şi Alex Florea cu melodia

Yodel It”, o piesă deosebită pe care presa internaţională a plasat-o pe primele locuri în topul Eurovision. Noi îți spunem cine este Ilinca Băcilă, tânăra vrea să impresioneze cu tehnica ei, la Eurovision 2017, la Kiev.

Ilinca Băcilă a făcut senzație pe scena Eurovision 2017. Ce rochie va purta în finală

 Cine este Ilinca Băcilă, fata care a impresionat publicul român cu tehnica Yodel?


Reprezentanta României la Eurovision, Mara Ilinca Băcilă este din Cluj-Napoca şi provine dintr-o familie de muzicieni, tatăl ei fiind profesor de canto la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică “Octavian Stroia” din Cluj-Napoca. El este cel care a susţinut-o pe Ilinca necondiţionat!

Finala Eurovision 2017, LIVE TEXT. Urmareste show-ul pas cu pas

 Ilinca a început să cânte la pian, iar mai apoi cu vocea încă de la 6 ani. De-a lungul timpului a participat la mai multe concursuri, iar mai târziu după ce a studiat tehnica Yodel accensiunea ei a fost remarcabilă, Ilinca având mari succese la emisiuni şi festivaluri precum: Festivalul de la Mamaia, X Factor sau Vocea României.

La 13 ani a concurat într-o formaţie pe nume “Quatro”, alături de alte fete la concursul X Factor, iar 3 ani mai târziu ajunge în semifinale alături de Loredana la concursul “Vocea României”.

Totodată, Ilinca a colaborat cu mai multe instituţii de cultură din ţară: Filarmonica Iaşi, Opera Română Cluj sau Teatrul Dramatic Braşov.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter