Ilinca Băcilă a făcut senzație pe scena Eurovision 2017. Ce rochie va purta în finală

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2017, 13:02
Ilinca Băcilă și Alex Florea au reușit să se califice în finala Eurovision 2017 din 13 mai. Piesa Yodel it a fost apreciată atât de jurii, cât și de fani. România va intra în finala Eurovision de pe poziția 20 și este cotată cu șansa a 6-a la casele de pariuri după Italia, Portugalia, Bulgaria, Suedia, Belgia și Armenia.

Ilinca Băcilă a făcut senzație pe covorul roșu, înaintea celei mai importante competiții muzicale a anului 2017. Ilinca a purtat o rochie roz prăfuit semnată Athena Phillip. Croiala rochiei i-a pus în valoare atuurile fizice ale cântăreței de 18 ani. Aplicațiile din zona bustului au necesitat zeci de ore de lucru și materialele necesare au fost aduse din Franța. Partenerul ei de scenă, Alex Florea a purtat un costum modern negru cu fir auriu semnat Adina Buzatu. Stilistul echipei Eurovision România este Rodica Puca.

Ilinca a declarat presei prezente la red carpet Eurovision 2017 că s-a simțit ca un star internațional.

Ilinca Băcilă și rochia în care va încerca să cucerească finala Eurovision 2017

În semifinala a doua Eurovision 2017, Ilinca a purtat o rochie roșie mini Atena Phillip cu aplicații strălucitoare pe cordon și în zona bustului. Specialista în yodelling, Ilinca Băcilă va purta aceeași rochie mini cu decolteu adânc cu care a atras privirile în semifinală. Aceasta îi va permite solistei  să danseze și să se miște natural pe scenă.

Sursa foto Hepta

Citește și Cine este Ilinca Băcilă, tânăra care va reprezenta România la Eurovision 2017

Citește și Finala Eurovision 2017, LIVE TEXT. Urmareste show-ul pas cu pas

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter