Ce părere au străinii despre piesa României de la Eurovision 2017

De Roxana Neacșu, pe Ultimul update Vineri, 11 martie 2022, 15:23

Marți și vineri vor avea loc cele două semifinale în urma cărora se vor stabili finaliștii marelui concurs muzical Eurovision 2017. Artiștii care ne reprezintă țara, Ilinca și Alex Florea, vor uca pe scenă vineri seara cu piesa ”Yodel it!”, iar comentariile străinilor de pe Youtube sunt printre cele mai favorabile la adresa piesei lor.

Se pare că piesa românilor de la Eurovision 2017 a cucerit inimile ascultătorilor din toate colțurile Europei și nu numai. Printre țările care au adus comentarii pozitive reprezentanților români la Kiev, se numără: Bulgaria, Anglia, Argentina, Suedia, Rusia, Polonia, Cehia, Azerbaijan, Belgia, Spania, Germania și chiar Brazilia. Utilizatorii care au comentat la clipul piesei ”Yodel it!” de pe Youtube, au oferit într-un mod simbolic cele 12 puncte care se acordă în mod oficial în cadrul concursului, adică punctajul maxim destinat fiecărei țări.

Rămâne de văzut dacă încurajările, complimentele și toate urările de bine vor reflecta rezultatul final al prestației României, însă până atunci noi îi susținem pe Ilinca și Alex Florea în semifinala de vineri seara.

Ascultă piesa României de la Eurovision 2017, ”Yodel it!”

Citește și: Artiștii români care au participat la Eurovision în ultimii 10 ani

Citește și: Cei mai sexy bărbați care participă la Eurovision 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter