Cine este Florian Rus, tânărul care a cucerit posturile de radio din România

De Oana Savin, pe
Florian Rus a dat lovitura atunci când a ales să colaboreze cu Mira pentru piesa „Străzile din București”. Cântecul se aude acum pe toate posturile de radio din România, iar tânărul artist a demonstrat că este la fel de talentat ca tatăl său.

Cine este Florian Rus

Florian a moștenit talentul de la tatăl său, cunoscutul cântăreț de folk Mircea Rusu. Tânărul a crescut în umbra tatălui său, de la care a învățat tot ce știe.

Florian are 30 de ani și este mezinul familiei Rus. Tânărul nu este un necunoscut al showbiz-ului, urcând în urmă cu patru ani pe scena Vocea României. Nu s-a numărat printre finaliștii emisiunii, dar a obținut o victorie mult mai mare: a fost remarcat de Marius Moga și a fost chemat la Studiourile DeMoga în calitate de producător.

Acolo, Florian Rus a compus primele piese personale și a colaborat cu nume mari ale muzicii din România.

Acum, artistul se aude pe toate posturile de radio cu noua sa piesă. Așa l-a făcut mândru pe celebrul său tată.

Mergeam prin traficul bucureștean, spre locul unde urma să concertez, în centru. Deodată aud piesa băietului meu cel mic! M-am înviorat brusc. Mi-a dat o stare pe care e inutil să încerc să o descriu. Nicio clipă nu m-am îndoit că o să reușească, n-a avut nevoie de niciun sfat și mă bucur că, prin reușita în cauză, melodia „Străzile din București” a câștigat un meci important în industria muzicală românească”, a povestit Mircea Rusu pentru Libertatea.ro.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter