Christina Aguilera a pozat topless pentru promovarea noului ei album

De Oana Dinu, pe
Christina Aguilera a pozat topless pentru promovarea noului ei album, "Liberation". Sexy și provocatoare, artista a mărturisit ce mesaj a vrut să transmită cu aceste fotografii.

Christina Aguilera a pozat topless pentru coperta și promovarea celui mai nou album muzical al său, „Liberation”. Lansarea acestui disc muzical vine la șase ani de la albumul „Lotus”, conform The Sun.

Mamă a doi copii, Summer Rain și Max, starul muzicii pop a demonstrat că la 37 de ani poate fi la fel de sexy și provocatoare cum ne-a obișnuit. Christina Aguilera apare într-o fotografie într-un sacou care acoperă doar o parte a corpului, lăsând la vedere un sân gol. Imaginea a fost făcută publică de fotograful Milan Zrnic, pe pagina lui de Instagram.

Fotografiile coincid cu lansarea clipului de la piesa „Accelerate” produsă de Kanye West. Cântăreața a dezvăluit că noul album și imaginile pentru promovare poartă cu ele mesajul de a fi puternic: „Am simțit că e timpul să mă eliberez, să îi inspir pe alţii să îşi găsească vocea, să se simtă bine în propria piele, să fie siguri pe ei şi să renunţe la măşti.”

Albumul va fi promovat și printr-un turneu, primul din ultimii zece ani, care se va numi „Liberation Tour” și va include 22 de concerte programate în Statele Unite.

Citește și:

Janet Jackson, dezvăluiri despre lupta înfricoșătoare cu depresia

Tinute cool cu pantaloni la Unica Urban Party

Sursă foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter