Actrița Elizabeth Hurley, topless pe Instagram la 55 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 ianuarie 2021, 17:37

În vara anului 2020, actrița Elizabeth Hurley a împlinit 55 de ani. Asta n-a oprit-o însă din a poza în continuare sexy în mediul online. Cel mai recent, actrița a publicat o fotografie topless.

Actrița Elizabeth Hurley, topless pe Instagram la 55 de ani

După ce a fost criticată pentru apariție, dar și după ce un urmăritor a presupus că fotografia a fost făcută de fiul ei, actrița a răspuns: „Aceste fotografii au fost făcute, de fapt, de mama mea în vârstă de 80 de ani. Nu știu dacă asta vă va liniști”.

În anul 2005, după despărțirea de actorul Hugh Grant (60 de ani), Elizabeth a rămas însărcinată cu omul de afaceri Steve Bing, care s-a stins din viață în vara anului 2020.

Cei doi au împreună un singur fiu, Damian (18 ani), care nu poartă numele bărbatului. Steve i-a solicitat un test de paternitate lui Elizabeth și, deși a ieșit pozitiv, Damian încă poartă numele actriței.

Fotografii cu Elizabeth, Steve și fiul lor găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Sunt extrem de tristă că fostul meu iubit Steve nu mai este printre noi. Este un sfârșit teribil. Timpul nostru împreună a fost unul plin de bucurii. Postez aceste fotografii pentru că, deși am parcurs și o perioadă dificilă, amintirile bune și frumoase sunt cele care contează.

În ultimul an reluasem legătura. Vorbisem ultima oară în ziua aniversării de 18 ani a fiului nostru. Este o veste devastatoare și le mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje”, a scris Elizabeth în mediul online, după decesul lui Steve.

Deși nu a prea avut noroc în dragoste, fostul ei iubit, actorul Hugh Grant, este nașul lui Damian. Elizabeth s-a căsătorit în anul 2007 cu omul de afaceri Arun Nayar, însă au divorțat 4 ani mai târziu, în 2011.

Foto: Instagram

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după vacanța la munte alături de Gabi Bădălău

Cum a fost cerută Giulia Anghelescu în căsătorie? Soțul spune că nu ar mai repeta experiența

Brigitte și Florin Pastramă, infectați cu noul coronavirus: „Am chemat salvarea”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter