Christian Bale, felicitat de Biserica lui Satan pentru Globul de Aur primit

De Oana Savin, pe
Christian Bale a fost felicitat de Biserica lui Satan pentru Globul de Aur primit anul acesta pentru rolul din filmul „Vice”, după ce actorul a făcut o glumă referitoare la Satan în discursul său de acceptare a trofeului.

Comedia neagră „Vice” regizată de Adam McKay, o abordare extrem de critică a ascensiunii la putere a fostului vicepreşedinte american Dick Cheney, a primit, duminică seară, la gala Asociației presei străine de la Hollywood, un singur Glob de Aur, atribuit lui Christian Bale.

Actorul i-a mulțumit în glumă, în discursul de acceptare a prestigiosului trofeu, lui „Satan”, care i-a fost sursă de inspirație pentru rolul lui Dick Cheney.

În replică, organizaţia ocultă Biserica lui Satan l-a lăudat pe actorul în vârstă de 44 de ani pentru că a atins „cel mai înalt potenţial personal”.

Organizația ocultă Biserica lui Satan l-a lăudat pe Bale pentru că a atins „cel mai înalt potențial personal”.

Pentru noi, Satan este un simbol al mândriei, libertăţii şi individualismului şi serveşte ca o proiecţie metaforică externă a celui mai înalt potenţial personal al nostru. Cum talentul şi priceperea domnului Bale i-au adus acest premiu, conceptul este cât se poate de potrivit. Trăiască Christian! Trăiască Satan!”, este mesajul publicat pe contul de Twitter al organizației.

În discursul său, Christian Bale i-a mulțumit „excentricului” regizor Adam McKay pentru că i-a oferit rolul.

Îți mulțumesc, Satan, pentru că mi-ai oferit inspirație în crearea acestui rol”, a continuat actorul, care a fost nevoit să se îngrașe 20 de kilograme, să se tundă zero și să își decoreze sprâncenele.

Biserica lui Satan (The Church of Satan) este o organizaţie religioasă cu sediul în San Francisco, California, înfiinţată în 1966. Membrii săi nu cred în existenţa diavolului şi nu recunosc conceptul de Satan aşa cum apare prezentat în religiile creştine şi islamică, descriindu-se mai degrabă ca „atei sceptici”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter