Soția lui John Legend, internată de urgență din cauza unei hemoragii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 septembrie 2020, 17:37

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a ajuns de urgență la spital din cauza unei hemoragii puternice. Modelul, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată și în ultimele săptămâni s-a confruntat cu diverse probleme legate de sarcină.

Chrissy, care mai are doi copii făcuți prin fertilizare în vitro, a reușit să rămână însărcinată pe cale naturală, dar din câte se pare, aceasta sarcină este cu dificilă.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI

Vedeta a postat pe rețele de socializare un mesaj prin care explică situația prin care trece.

„Știți cu toții că în ultimele săptămâni am stat la pat. Este o perioadă în care mă odihnesc foarte mult, doar merg la baie și asta-i tot. Fac baie de două ori pe săptămână, nu duș. Am sângerat. Sunt la jumătatea sarcinii și sângerarea nu se oprește. De fiecare dată când merg la baie văd sânge. Astăzi, însă, situația a fost mai gravă. Era ca și cum ai fi pornit un robinet la presiune mică și l-ai fi lăsat așa. E ciudat pentru că eu mă simt bine. De obicei sunt o gravidă veselă, însă nu mă pot obișnui cu situația asta. La un moment dat nu mă opream din sângerat”, a mărturisit soția lui John Legend, într-o postare pe Instagram.

John Legend și Chrissy Teigen s-au căsătorit în 2013 și au împreună doi copii.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter