Chrissy Tiegen s-a „împrietenit” cu o insectă ce pare a fi una din cele mai periculoase viespi din lume VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 27 iulie 2018, 11:52
Modelul Chrissy Tiegen a postat pe Twitter un video în care se joacă cu o insectă ce se plimbă pe mâna ei. Ba mai mult, ea i-o arată și fetiței sale, iar Internetul a sărit în aer și a încercat să o convingă că este vorba de una din cele mai periculoase viespi din lume.

În filmuleț, Teigen îi spune fetiței sale, Luna, că este o insectă „bună” și apoi o întreabă „Vrei să îi dai un pupic?”.

Jur, dacă vreunul dintre voi îmi spune că este o insectă mortală o să vărs”, este mesajul care însoțește filmulețul.

Atunci, toți utilizatorii Twitter au încercat să o convingă că nu este vorba de o viespe oarecare, ci de cea mai periculoasă din lume, o viespe ce se numește Pepsini.

Dumnezeule, dar era atât de drăguță. Băieți, cred că este dintre cele bune. Poate sunt tarzana, regina insectelor. Este vreun etimologist pe aici?”, a scris Chrissy pe Twitter.

Pe de altă parte, doi experți contactați de Washington Post susțin că nu este o pepsini, viepse ce vânează tarantule le paralizează și le târăște înapoi în cuiburile lor unde le plantează ouă.

Citește și: Michael Buble a devenit tată pentru a treia oară. Soția sa a născut o fetiță

Potrivit Serviciului Pădurilor, aceste viespi „sug sucul din păianjenii paralizați, dar încă vii, hrănindu-se în timp ce evită organele vitale ale tarantulelor pentru a le păstra proaspete”.

Gwen Pearson, coordonator de la Departamentul de Etimologie Purdue a afirmat că deși ar avea nevoie să vadă insecta de aproape pentru a fi sigură, nu crede că este viespea care vânează păienjeni. De fapt, ea susține că ar semăna mai degrabă cu o viespe de hârtie.

Nu este o pepsini. Comportamentul este greșit, corpul este greșit și mărimea este greșită”, a explicat Pearson.

De asemenea, Jems Pitts, un profesor de biologie la Universitatea din Utah care este specializat în viespi prădătoare spune că pepsini are un torace mai larg, picioare mai lungi și aripi total diferite. El consideră că viespea de pe mâna soției lui John Legend este un predator periculos doar pentru o persoană cu alergii.

Citește și: Ed Sheeran a creat un cont de Instagram pentru pisicile sale

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter