Cheloo își ține familia departe de ochii presei. Puțini știu că de curând a devenit tată de fată

De Adina Radu, pe
Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, unul dintre membrii formației Paraziții a decis să își țină iubita și fetița departe de ochii presei.

Cheloo își trăiește viața în discreție, foarte puțini știu că de curând acesta a a devenit tătic după ce s-a despărțit de fosta sa soție, Daniela Niculescu. Divorțul său a fost unul extrem de mediatizat pentru că fosta lui soție l-a acuzat de violență și infidelitate.

Cântărețul are o fiică de câteva luni cu actuala sa iubită, Dana Elena. Cheloo nu iese prea des însoțit de iubita sa și a făcut tot posibilul ca fiica sa să nu fie fotografiată.

În prezent, Cheloo locuiește în Breaza unde are o casă. Acesta este atât de discret încât își evită proprii vecini.

Cheloo nu este singurul artist din România care a decis să își ferească familia de ochii publicului. Și Florin Piersic Jr și Tudor Chirilă au făcut același lucru.

Viața personală a lui Cheloo este un mister. Se știe că acesta este la bază pictor, că a fost căsătorit timp de șase ani cu Daniela Niculescu și că are un fiu, Ștefan de 9 ani. Cheloo a fost acuzat de trafic de droguri și a primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare și muncă în folosul comunității.

Sursa foto Libertatea.ro

Citește și Răsturnare spectaculoasă de situație în cazul lui Cheloo! Ce au descoperit de fapt anchetatorii

Citește și Pe Cheloo îl știai, dar stai să vezi cum arată iubita lui! A dus-o la curse

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter