Cele mai ascultate melodii românești din 2017

De Revista Unica, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 12:25
Melodia cea mai difuzată la radio și tv, cea mai ascultată și cu cele mai multe vizualizări pe Youtube (peste 23 de milioane) în 2017 a fost single-ul „Weekend“, interpretat de The Motans și Delia.

„Nu mă așteptam, este o veste extraordinară și mulțumesc publicului pentru suport, radiourilor și televiziunilor pentru difuzare și Deliei pentru că a acceptat invitația mea de a cânta împreună „Weekend”“, a declarat The Motans.

inna cele mai ascultate melodii românești

INNA

În topul celor mai difuzate piese din România în 2017, pe locul al doilea se află Carla’s Dreams cu „Până la sânge“, pe locul al șaselea – Delia cu Manache „Rămâi cu bine“, locul al optulea este ocupat tot de Carla’s Dreams cu „Antiexemplu“, și pe locul 11 se află INNA și Erik cu „Ruleta“.

În topul radiourilor și televiziunilor muzicale, cea de-a doua colaborare a lui The Motans cu un artist român – INNA, pentru „Nota de plată“, este pe locul I, cu peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans

The Motans

În același top, locul al treilea a fost ocupat de Vanotek cu Eneli – „Tell Me Who“, pe locul 5 se află Carla’s Dreams cu „Beretta“, urmat de Irina Rimes cu „Bolnavi amândoi“, iar locurile 8 și 10 le aparțin artiștilor Mira cu „Uit de tine“ și Blacklist & Carla’s Dreams cu „Tequila“.

Cel mai recent single lansat de ANTONIA cu Connect-R – „Adio“ a devenit, în mai puțin de 24 de ore, hitul numărul 1 în Trending pe YouTube și se menține pe această poziție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter