Ce sumă a plătit Melania Trump pentru câteva ore de cazare la cel mai luxos hotel din Cairo

De Ioana Tătaru, pe
Melania Trump nu ține cont de bani atunci când vine vorba de condițiile de cazare! Potrivit unui raport al Guvernului, Departamentul de Stat al SUA a plătit unui hotel din Cairo suma de 95.000 de dolari pentru serviciile oferite Primei Doamne, într-o singură zi, informează The Cut.

O noapte de cazare în apartamentul prezidențial costă 700 de dolari pe noapte

Hotel Semiramis Intercontinental

Departamentul de Stat al Statelor Unite a plătit pentru o noapte de cazare din Cairo aproape 100.000 de dolari pentru o singură zi de servicii în timpul călătoriei Melaniei Trump în Egipt, potrivit unui raport al Guvernului. Pe data de 30 septembrie, un hotel din Cairo a primit 95.050 de dolari, pe data de 30 septembrie de la Ambasada SUA. Hotelul deține un restaurant exclusivist și camere de lux, în care oaspeții pot admira, seară de seară, apusul peste fluviul Nil. Cea mai ieftină  cameră 164 de dolari pe noapte, iar apartamentul prezidențial costă 699 de dolari pe noapte.

Un purtător de cuvânt al Melaniei Trump a declarat că Prima Doamnă a SUA a petrecut doar 6 ore în Cairo și nu a stat peste noapte la hotel, ceea ce înseamnă că cei aproape 100.000 de dolari au fost cheltuiți în timpul zilei. Cel mai probabil, suma a acoperit și cheltuielile echipei de angajați ai Melaniei Trump.

Citește și: „Melania Trump se simte cea mai hărțuită persoană de pe internet

 „Motivul pentru care Melania Trump îi confiscă telefonul președintelui”

Sursă foto: Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter