Ce-și dorește Kit Harington după ce se termină „Game of Thrones”

De Laura Davidescu, pe
La 30 de ani, Kit Harington are o viață complet diferită față de cea de la 19 când, la scurt timp după terminarea școlii de actorie, a semnat un contract pentru un episod-pilot al unui serial TV fantasy american, intitulat “Urzeala tronurilor” (“Game of Thrones” în original). Nimeni nu bănuia în ce fenomen avea să se transforme ceea ce numim acum rapid, printr-un hashtag, #GoT. Într-un recent interviu acordat cotidianului britanic “The Guardian”, Kit vorbește despre serialul care l-a făcut celebru, iubita sa și planurile de carieră după terminarea ultimului sezon din “Urzeala tronurilor”.

Actorul britanic se pregătește în prezent de cea de-al optulea și ultimul sezon al serialului, în care personajul său, Jon Snow, urmează să afle că femeia pe care o iubește, Danaerys Targaryen, este, de asemenea, și mătușa sa. Interesant este că, până în sezonul al șaptelea, cei doi nu prea s-au întâlnit pe platourile de filmare, dar s-au înțeles foarte bine, chiar dacă au avut de filmat inclusiv scene de nuditate.

Pe de altă parte, Jon Snow este unul dintre personajele care a supraviețuit în toate sezoanele, deci Kit a avut parte de întreaga “thronemania”, pe care o caracterizează drept un fenomen bizar, ciudat. De exemplu, când au filmat în Spania, mereu erau 500-600 de fani cantonați zi de zi în fața hotelului, printre care trebuia să treacă: “Te simți de parcă ai fi Justin Biber sau așa ceva”, a declarat Harrington pentru The Guardian. Iar faima îl cam indispune: “Atâta atenție mă incomodează, mă face să devin morocănos”.

În ceea ce-o privește pe Rose Leslie (actrița care îi este iubită și cu care a avut parte de scene fierbinți în “Urzeala tronurilor”, pe când ea interpreta rolul Ygritte), spune că nu fac aproape niciodată fotografii împreună, pentru că simte că relația lor s-ar transforma într-un teatru de marionete. Mai mult, cei doi nu vorbesc public aproape deloc despre relație, pe care o consideră strict o chestiune privată.

Kit Harington va apărea într-o dramă istorică

Harington filmează în prezent “Gunpowder”, o dramă istorică în care interpretează rolul Robert Catersby, creierul din spatele complotului de la parlamentul britanic din 1605. Numele de fată al mamei lui Kit este chiar Catersby, așa că personajul istoric Robert i-a fost strămoș.

Acesta este primul proiect al casei de producție Thriker Films, pe care Harington a fondat-o împreună cu un coleg de facultate, iar serialul e programat să apară în prime-time, sâmbăta seara, la BBC1.

S-a săturat de săbii, cai și plete

Între sezoanele de la „Urzeala tronurilor”, Kit a mai avut un rol cu drama cu tentă istorică „Pompeii” și urmează să apară și în „The Death and Life or John Donovan”, film de la care criticii au așteptări destul de mari.

În urmă cu trei ani, Kit îi spunea agentului său că, după Game of Thrones, are de gând să-și extindă repertoriul: “Gata cu săbiile și cu caii. Poate că voi avea și permisiunea să mă tund…” Cu toate acestea, și în noul serial, Kit este un mânuitor de sabie, care umblă călare și are părul lung. Totuși, speră să scape de toate acestea, inclusiv de barbă cât de curând.

Sursa foto: Northfoto

S-ar putea să te intereseze și:

Ce nu are voie să facă Kit Harington din „Urzeala tronurilor”

A murit unul dintre actorii serialului „Urzeala tronurilor”

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter