Kit Harington, internat la o clinică de psihiatrie

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 29 mai 2019, 11:19
Kit Harington s-a internat într-un centru de reabilitare după ce finalul serialului Game of Thrones „l-a lovit foarte tare”.

Actorul în vârstă de 32 de ani l-a interpretat pe Jon Snow pe parcursul a opt sezoane, însă a găsit finalul serialului ca fiind „stresant”. Mai ales după ce a aflat că personajul său o ucide pe Daenerys Targaryan în ultimul episod.

Potrivit Page Six, Kit era „extenuat” și și-a petrecut ultima lună la un centru de sănătate luxos din Connecticut, unde este „tratat pentru stres și alcool”.

Kit a decis să folosească această pauză din programul său ca oportunitate de a petrece puțin timp la un centru de sănătate pentru a lucra la câteva probleme personale”, au anunțat reprezentanții actorului, citați de The Mirror.

Presa internațională scrie că Harington s-a internat cu câteva săptămâni înainte de difuzarea ultimului episod din Game of Thrones și se află sub terapie psihologică, practică meditația și face terapie comportamentală pentru a combate stresul și a se lupta cu emoțiile negative.

Soția lui Kit Harington, actrița Rose Leslie, care de asemenea a jucat în Game of Thrones, este „extrem de înțelegătoare și îl susține” în aceste momente.

În cadrul unui documentar din spatele camerei Game of Thrones, „The Last Watch”, se vede cum Kit a izbucnit în plâns, ținându-și mâna la gură, când a citat scena în care o ucide pe Daenerys.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter