Finalul „Game of Thrones”. Ce detaliu ascuns au remarcat fanii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 mai 2019, 11:26
După 8 sezoane, 73 de episoade și aproximativ 200.000 de vieți pierdute pe micile ecrane, serialul "Game of Thrones" s-a încheiat. Finalul a fost unul imprevizibil, așa cum producătorii show-ului ne-au obișnuit deja, și, după primele estimări, se pare că a fost urmărit de 12,5 milioane de oameni, în timp real.

Finalul „Game of Thrones”. Fanii nu au scăpat niciun detaliu

Având în vedere câți oameni au urmărit ultimul episod, nu-i de mirare că fanii au remarcat imediat un detaliu ascuns, care nu avea ce să caute în producția de milioane de dolari (n. r. Conform estimărilor, fiecare episod din ultimul sezon a costat aproximativ 15 milioane de dolari, un preț absolut exorbitant).

Detaliul remarcat de fani a fost, de data aceasta, o sticlă de apă uitată pe platourile de filmare, ignorată aparent la montaj și vizibilă într-unul dintre cele mai importante cadre ale finalului „Game of Thrones”.

În scena în care un nou rege este ales, sticla de apă poate fi văzută la picioarele lui Samwell Tarly, personaj interpretat de actorul John Bradley (30 ani).

Secvența cu sticla de apă a ajuns rapid virală pe internet, așa cum era de așteptat, mai ales că nu este prima oară când o astfel de greșeală se strecoară în „Game of Thrones”. Cu doar două săptămâni în urmă, în cel de-al patrulea episod, fanii show-ului au remarcat pe ecrane o cană de cafea uitată în mijlocul unei scene.

Reacțiile fanilor au determinat ulterior producătorii să înlăture digital cana de cafea, ceea ce probabil că se va întâmpla și cu sticla de apă din episodul final al show-ului.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter