Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

De Unica.ro, pe

De mai bine de 13 ani, Dani Oțil (40 de ani) și Răzvan Simion (40 de ani) moderează emisiunea Neața cu Răzvan și Dani pe postul Antena 1. Formatul este îndrăgit de un număr mare telespectatori, matinalul fiind urmărit în continuare cu interes.

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Răzvan și Dani sunt prieteni încă din copilărie. Pentru Libertatea, Dani a spus care este secretul relației lor de prieteni. „Fiind de foarte mult timp împreună, noi ne-am prins devreme că ne putem certa doar de la două lucruri: de la bani sau de la fete.

Slavă Domnului, nu ne place același gen de fată, deci aici nu au fost probleme niciodată. Iar în facultate am descoperit că nu ar fi bine să ne cerem sau să ne dăm bani împrumut. Totuși, dacă se întâmplă, îi trecem într-un caiet imaginar și îi facem uitați cu totul”, a spus Dani atunci, pentru Libertatea.

De-a lungul timpului, salariile prezentatorilor TV au fost adesea speculate. Potrivit Libertatea, Răzvan și Dani ar câștiga fiecare lunar un salariu de 10.000 de euro. Cu toate acestea, moderatorii nu au confirmat sau infirmat niciodată informațiile apărute în presă.

Cum rezolvă discuțiile în contradictoriu

„Se întâmplă foarte des să avem astfel de discuții, mai ales în ceea ce privește momentele din emisiune. El este un artist, iar eu sunt un om calculat, pragmatic. Întotdeauna, când discutăm despre asta, Răzvan vrea să facă totul cât mai spectaculos, cât mai pompos.

Iar eu mereu cer detalii tehnice, întreb câte minute durează, cum se realizează și așa mai departe. Când văd că se enervează îi spun: Bine, facem cum zici tu, dar prezint eu momentul!”, mai spunea Dani în 2019, tot pentru Libertatea.

Citește și:

Cine este, de fapt, iubita lui Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Dani Oțil, surprins de colegii de la „Neața cu Răzvan și Dani” după ce a anunțat că va fi tată

Dani Oțil va deveni tată anul acesta

Dani și logodnica lui, modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani), vor deveni părinți. „Suntem în 16 săptămâni, 4 luni. Burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau liniștită.

Am pus 2 kilograme. Îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu în mediul online. Dani și Gabriela știu sexul bebelușului, dar îl vor dezvălui peste o lună.

Timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan formează un cuplu cu o tânără numită Daliana Răducanu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter