Ce rochii a purtat Katherine Schwarzenegger la nunta sa cu actorul Chris Pratt

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 iunie 2019, 14:20
Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de poveste, înconjurați de familie și prieteni apropiați.

Petrecerea a avut loc în Montecito, California, iar mirii au dezvăluit fanilor că a fost cea mai frumoasă zi din viața lor și că nunta lor a fost o binecuvântare.

„Am devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, a familiei și a celor pe care îi iubim. A fost intim și emoționant. Ne simțim binecuvântați să începem acest nou capitol din viețile noastre. Le mulțumim familiei și prietenilor care ne-au fost alături și îi suntem recunoscători lui Giorgio Armani, care a creat rochia unică pe care a purtat-o Katherine și costumul perfect pentru mine” a scris Chris Pratt.

Dacă pentru momentul în care a spus „Da”, Katherine a optat pentru o rochie albă, mulată pe corp, dar accesorizată cu o trenă voluminoasă, seara a avut o ținută mult mai simplă, dar foarte elegantă.

Cea de-a doua rochie de mireasă purtată de fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger a fost din mătase de culoarea fildeșului.

Casa Giorgio Armani a dezvăluit pe contul de Instagram schițele frumoaselor rochii create special pentru Katherine, precum și schița de la costumul purtat de Chris Pratt. În imagini apar și două ținute realizate probabil pentru domnișoarele de onoare.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter