Ce relație are Valentina Pelinel cu socrii săi

De Mădălina Manole, pe
Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit religios la finele lunii trecute, iar dacă relația celor doi a fost una controversată și intens mediatizată, același lucru s-a întâmplat și cu relația dintre actuala și fosta soție a omului de afaceri, Alina Vidican.

Valentina Pelinel și Alina Vidican s-au aflat, cu sau fără voia lor, într-o balanță care nu și-a contenit balansul nici măcar după ce actele au fost semnate și Valentina a devenit noua doamnă Borcea. Astfel, a fost analizată în amănunt și relația cu socrii pe care o au actuala noră și fosta noră a lui Cristi Borcea. Conform reporterilor de la Wowbizz, părinții lui Cristi Borcea nu o plăceau prea mult pe Alina Vidican, situație care nu se petrece, însă, și cu actuala sa soție: „Domnul Stere și doamna Elena au fost extrem de fericiți, în special în biserică. Erau emotionați pentru că știau cât de mult o iubește fiul lor pe Valentina. În ciuda faptului că nu a apărut în public alături de ei decât o singură dată, în urmă cu un an, atunci când s-a dus să îl viziteze la închisoare pe bărbatul său, legătura dintre Valentina și socrii este una perfectă. Au o relație foarte bună și atât mama, cât și tatăl lui Cristi o adoră pe frumoasa blondă” – au transmis apropiați ai cuplului pentru sursa citată.

Cât despre relația dintre Alina Vidican și foștii socri, sursele au adăugat: „Au preferat să nu se bage în căsnicia fiului lor cu Alina, dar, în realitate, nu au agreat-o, in special tatăl afaceristului.”

Citește și – Magda Vasiliu, replică la mesajul șocant transmis de un preot după referendum

Citește și – Simona Halep a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună jucătoare de tenis a anului 2018

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter