Ce relație are Mihai Petre cu Florin Călinescu dincolo de micul ecran

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 06 iunie 2019, 15:17
Mihai Petre și Florin Călinescu au o relație spumoasă și tumultoasă, cei doi intrând deseori în contradictoriu ca jurați ai emisiunii "Românii au talent", difuzată de Pro Tv, motiv pentru care toată lumea se întreabă care este, de fapt, realitatea și cum se înțeleg cei doi dincolo de platourile de filmare.

Mihai Petre și Florin Călinescu se pare că-și păstrează ironiile acide și atacurile subtile doar în fața reflectoarelor pentru că în spatele micului ecran cei doi au o relație foarte bună: „Nu e chiar o ceartă. Mie îmi place Florin foarte mult, nu sunt de acord cu el în nişte privinţe, deci trebuie să separăm cele două. Nu sunt de acord întotdeauna pentru că pur şi simplu am o altă viziune şi este bine să fie aşa. Asta ne face şi un juriu foarte bun. Însă Florin este un tip fantastic. Pentru mine uneori e chiar o sursă de inspiraţie. Are o imaginaţie extraordinară şi un umor imbatabil.” – a declarat Mihai Petre pentru adevărul.ro.

Mihai Petre

Mihai Petre, cunoscut drept „juratul cel rău“ de la „Românii au talent”, susține că nu este afectat sau supărat pe comentariile răutăcioase ale lui Florin Călinescu și că acestea nu continuă și în afara emisiunii: „Nu, din păcate sau din fericire, nu se continuă, avem o relaţie absolut normală. Personal, îl apreciez foarte mult, cred că e un model pentru oricine face televiziune în ţara asta, îl respect şi sunt onorat să fiu la masă cu el. (…) Eu cred că e un câştig pentru emisiune, totuşi. Căci, până la urmă, suntem doi juraţi care-şi spun franc părerea în faţa publicului, fără să încercăm să mulţumim fals o zonă sau alta. Suntem cinstiţi şi ne exprimăm în felul propriu. Este un câştig foarte mare pentru „Românii au talent“ şi pentru public, şi pentru concurenţi. Pentru că diversitatea e bună întotdeauna şi suntem un juriu foarte bun. Pentru că suntem personalităţi foarte diferite şi asta nu poate duce decât la un rezultat foarte corect pentru concurenţi, dar şi pentru publicul nostru care poate să aleagă o parte sau alta a argumentaţiei.” – a încheiat Mihai Petre.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter