Ce l-a întrebat Răzvan Simion pe Ioniță de la Clejani despre fiul lui, Fulgy. „Nu te-ai gândit să…”

Ioniță și Viorica de la Clejani au fost invitați în platoul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani pentru a-și promova noua piesă, lansată în colaborare cu artistul Connect-R.

Cu toate acestea, perechea a fost rugată să vorbească și despre scandalul în care fiul lor, Fulgy, este implicat. Telespectatorii, și nu numai, au fost surprinși de una dintre întrebările pe care Răzvan Simion i-a adresat-o lui Ioniță.

Fulgy a fost recent surprins de către autorități în timp ce conducea sub influența unor substanțe interzise. De la tânăr, atenția s-a mutat către părinții săi și către părerea lor referitoare la cele întâmplate.

Ce l-a întrebat Răzvan Simion pe Ioniță de la Clejani despre fiul lui, Fulgy. „Nu te-ai gândit să…”

Artiștii au dezvăluit că Fulgy a decis să se facă remarcat printr-un scandal. Deși nu au încurajat un astfel de comportament, Viorica și Ioniță au mărturisit că îi sunt alături fiului lor în aceste momente dificile.

„Pentru mine este foarte greu. Sunt mama lui și o să am grijă de el până când o să închid ochii pe acest Pământ. Sunt mama lui. În fața lui Dumnezeu o să am grijă de băiatul meu zi de zi”, a mărturisit Viorica.

„Pentru presă este un subiect. Ei stau în fața casei mele zi de zi. (…) Îmi este greu să îl conving pe Fulgy să aleagă un alt mijloc de promovare.

La momentul acesta, el s-a uitat la artiștii internaționali și urmărește ce fac ăia. Eu nu mă uit la activitatea lor, vorbim de Kardashian, Snoop Dogg, Cardi B.

Citește și:

Aida Parascan trece prin momente dificile după sarcina pierdută. „Bărbatul cu care trebuia să am un copil nu…”

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

S-a dus în zona lor și stilul lor de a se promova. El a venit și mi-a zis: «Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva despre mine? (…) Acum sunt în trending».

Eu nu sunt de acord cu felul acesta de promovare pentru că nu trăim în America. (…) Nu este singurul copil care greșește. Noi, în calitate de părinți, suntem alături de el”, au mai spus Viorica și Ioniță.

Ulterior, Răzvan Simion a avut o curiozitate care a surprins. Moderatorul l-a întrebat pe Ioniță: „Ca tată, nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?”.

Interpretul a răspuns: „Ca tată, i-am spus că nu sunt de acord cu el și că trebuie să se oprească. I-am zis că este prea mult. A reușit ce și-a propus, dar trebuie să se oprească.

Noi avem grijă de el. (…) Îmi cer scuze dacă Fulgy a deranjat pe cineva prin modul său de promovare. Nu suntem în America, mă ocup de el încât să se oprească”.

„Dacă făcea o crimă, mergea la pușcărie. Dacă făcea ceva, se certa cu legea. (…) Eu nu gândesc în modul «eu te-am făcut, eu te omor».

Eu mă gândesc că «eu te-am făcut, eu am grijă de tine». (…) Nu pot să îl las pe Fulgy sau să îl răstignesc pe cruce”, a mai spus și Viorica.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter