Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 iulie 2019, 14:05

Imaginile cu Anamaria Prodan care îl lovește în plină figură pe Dan Alexa, la finalul unui meci de fotbal, au făcut înconjurul internetului. Acum s-a aflat și ce i-a spus impresara înainte de gestul care a uimit pe toată lumea.

Potrivit celor care se aflau în apropierea celor doi, Anamaria i-ar fi spus lui Dan Alexa: ”Ți-am spus să nu mai faci? Ți-am spus?”. Nu se știe exact la ce referea ea.

Despre acest incident care nu îi face onoare, Anamaria Prodan a declarat că ar fi fost o reacție copilărească.

„Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat. Astea sunt niște prejudecăți și niște prostii. Nu se aștepta să am o asemenea reacție. E greșeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câți nervi aș fi avut. Am de lucrat la asta. Nu știu de ce s-a înverșunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu așa ceva”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter