Ce destinații exotice de vacanță au ales vedetele autohtone

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 08 ianuarie 2018, 15:47
Vedetele autohtone au ales să înceapă anul 2018 cu un mic răsfaț și, prin urmare, au plecat în vacanță, însă nu oriunde, ci au preferat destinațiile exotice.

Departe de frigul și agitația de la noi, Delia, Laura Cosoi, Adela Popescu, Dana Rogoz, Andreea Esca, Anamaria Prodan și Andreea Raicu se relaxează sub razele de soare și zburdă în voie departe de aparatele de fotografiat ale paparazzilor. Și pentru că își doresc să păstreze constantă legătura cu fanii, divele autohtone nu au ezitat să posteze pe rețelele de socializare fotografii din vacanță. Iată ce destinații exotice au ales vedetele autohtone pentru prima vacanță din 2018!

Delia, vacanță spirituală în India

Delia

Delia este recunoscută grație destinațiilor exotice pe care le alege pentru a-și petrece vacanțele și dacă până acum am admirat-o vizitând Thailanda, Maldive sau Bodrum, iată că artista a ales să înceapă anul 2018 în India, un tărâm magnific încărcat de spiritualitate, după ce anul trecut a făcut un tur complet al Asiei de Este. Cu siguranță că, dincolo de încărcarea bateriilor, Delia va avea parte și de trăiri memorabile, dar și de purificare spirituală.

#lejereanu

A post shared by Delia (@delia) on

Laura Cosoi și Andreea Raicu, destinație comună:  Insulele Seychelles

Laura Cosoi si Andreea Raicu

Cu toate că au avut la dispoziție 115 insule din Republica Seychelles, atât Laura Cosoi, cât și Andreea Raicu au ales aceași destinație, ba mai mult, amandouă sunt cazate la același hotel și au profitat de ocazie să se pozeze împreună. Laura Cosoi este plecată cu soțul său în vacanță, Cosmin Curticăpean, fiind, de altfel, și ultima vacanță în doi, actrița fiind însărcinată și urmând să devină mămică în aproximativ jumătate de an. După câteva zile petrecute în Dubai, viitorii părinți au fugit să se relaxeze în Insulele Seychelles.

Paradisul din Seychelles a cucerit-o iremediabil și pe Andreea Raicu care nu a ezitat să transmită emoțiile resimțite pe acele tărâmuri aproape ireale: „Sunt îndrăgostită de ocean. Ador să îl privesc și să îl simt. Aș putea să stau lânga el ore întregi, pentru că atunci timpul nu mai exista. Valurile lui îmi șterg grijile și orice greutate de pe suflet, mă fac să uit de toți și de toate, sunetul lui mă relaxează total, iar forța lui îmi dă putere. Pur și simplu mă hipnotizeză și pentru asta îl iubesc.” – a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Discreția de care dă dovadă în viața personală a însoțit-o și în vacanță, căci nu se știe dacă fosta prezentatoare TV este sau nu însoțită în escapada sa pe meleaguri străine.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță exotică în Insulele Mauritius

Adela Popescu si radu valcan

Paradisul tropical din Insulele Mauritius i-a cucerit iremediabil pe Adela Popescu și Radu Vâlcan, dar și pe micuțul lor băiețel, Alexandru, în vârstă de doar 1 an jumătate. Îndrăgitul cuplu și-a început vacanța cu o scurtă vizită, unde altundeva decât în Dubai.

Dragoste

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Dana Rogoz, relaxare și distracție în Vietnam

Dana Rogoz

Dana Rogoz l-a luat de o mână pe Radu Dragomir, soțul său, și de cealaltă mână pe micuțul Vlad, fiul lor în vârstă de aproape 4 ani, și au fugit să se relaxeze într-un decor cu totul și cu totul deosebit: în Vietnam.

Frumoși, veseli și plini de energie, cei trei au vizitat înainte Dubaiul, o atracție turistică, se pare, deosebit de apreciată de vedetele noastre.

Dubai, destinația preferată a vedetelor

Andreea esca

Fascinația luxului care caracterizează Dubaiul, cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, dar și opulența sfidătoare cu care se mândrește capitala, Abu Dhabi, atrage zeci de milioane de turiști în fiecare an, iar vedetele noastre nu fac excepție. Andreea Esca, Anamaria Prodan și Brigitte Năstase și-au văzut visul cu ochii în această vacanță petrecută pe meleaguri orientale.

#lovemyfriends❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Citește și – Alina Eremia – fotografii din vacanța petrecută pe plajele din Miami

Citește și Xonia, vacanţă plină de adrenalină în Dubai

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter