Ce cadou special a primit Cleopatra Stratan de la Edward Sanda de ziua ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 octombrie 2021, 17:50

Cleopatra Stratan a împlinit 19 ani pe 6 octombrie 2021. Cu fix un an în urmă, așadar tot de ziua ei, solista a fost cerută în căsătorie de artistul Edward Sanda (24 de ani). Perechea s-a căsătorit înainte de a aniversa un an de logodnă. Cununia civilă a avut loc pe 14 august 2021, în București, iar cea religioasă pe 22, la Chișinău.

Ce a primit Cleopatra Stratan de la Edward Sanda de ziua ei

În timpul unei sesiuni de întrebări & răspunsuri de pe Instagram, Cleopatra a dezvăluit ce cadou a primit de la soțul ei, dar și de la alți apropiați. „Anul acesta am primit mai multe parfumuri, pentru că prietenii mei știu că sunt înnebunită după mirosuri. Am mai primit ceva de casă, niște cosmetice și cărți”, a povestit Cleopatra la Insta Story.

„Acesta a fost cadoul lui Edi de ziua mea, este un aparat foto instant mini. Face pozele superbe, foarte drăguțe și este foarte ușor de utilizat”, a mai spus artista. Întrebată dacă are în plan o petrecere aniversară în familie, Cleopatra a mai spus: „Da, o să plecăm la Chișinău săptămâna viitoare. Atunci o să mă sărbătoresc și cu părinții mei”.

„Azi e despre tine! 😍 Tu! Cea care mi-a dat inima peste cap din prima zi în care mi-a și furat-o! Acum e doar a ta și mi-a spus că te iubește infinit! Să ai parte de ceea ce-ți dorești și să atragi doar lucruri și momente frumoase așa ca sufletul tău unic și curat! Te iubesc e prea puțin să-ți spun în comparație cu ceea ce simt pentru tine!”, i-a transmis Edward Cleopatrei în mediul online.

Perechea a mers în luna de miere în Italia. „Am fost în Sardinia, o insulă lângă Italia și Franța, acolo încă este vară, am profitat și noi”, a spus Edward în emisiunea „La Măruță”. „Două săptămâni de miere”, a completat Cleopatra. Întrebată unde și-ar dori să meargă în următoarea vacanță, solista a mai spus pe Instagram: „Aș vrea tare mult să mergem în Franța și la Disneyland, dar să vedem ce se întâmplă cu restricțiile”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

De curând, tot în emisiunea „La Măruță”, Edward și Cleopatra au dezvăluit că solista și-a păstrat numele de familie. „Doar Cleopatra Stratan (n.red. este numele din buletin). Mi-am păstrat numele”, a spus Cleopatra. „Am vrut să îl iau eu pe al ei, dar nu m-a lăsat”, a glumit Edward. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a completat solistul.

Recent, Edward a vorbit despre relația dintre el și mama Cleopatrei Stratan, Rodica, soacra lui. „De la mama soacră am învățat să mănânc. Și un pic și să fac dulciuri, pentru că ea e pasionată de făcut dulciuri, dar nu mă bag eu, adică mai ajut cu ceva, cu o făină, dar ea știe să facă cel mai bine”, a spus solistul la Antena Stars.

În plus, Edward a precizat că el și mama-soacră nu împărtășesc doar pasiunea pentru deserturi, ci au și o relație foarte bună. Rodica Stratan este o prezență foarte discretă în plan monden.

Și relația lui Edward cu socrul său este una la fel de bună. În octombrie 2020, despre Edward, Pavel spunea: „Numai cuvinte de laudă, un copil de aur, cuminte, la fel ca și Cleopatra. Cred că s-au găsit repede. Nu știu cât s-au căutat sau poate nu s-au căutat deloc. S-au întâlnit când și unde trebuie, la timpul și la locul potrivit”.

Despre decizia perechii de a se căsători la vârste atât de fragede, Pavel mai spunea: „Eu întotdeauna am susținut-o pe Cleopatra în orice și părerea ei pentru mine este sfântă. N-am avut niciodată contradicții. Întotdeauna ne-am sfătuit și mi-a plăcut mereu ce decizii ia, cum gândește. Rămâne doar să-i susțin deciziile”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter