Cât câștigă Cleopatra Stratan la un concert

De Unica.ro, pe

Cleopatra Stratan (19 ani) a cucerit inimile românilor la vârsta de doar 3 ani, cu piesa „Ghiță”. În iunie 2018, după o lungă pauză în care s-a dedicat școlii, artista a revenit în atenția publicului cu melodia „Te las cu inima”. Acum, Cleopatra este cântăreață cu „normă întreagă”, fiind recompensată pe măsura eforturile artistice.

Cât câștigă Cleopatra Stratan la un concert

Solista are 6 recorduri mondiale. Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoașterea pentru cea mai tânără cântăreață care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donați în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” național (o piesă situată pe locul 1 în topuri naționale).

Al șaselea, dar nu cel din urmă record, este și cel mai reprezentativ titlu, și anume cel de cea mai tânără interpretă de succes. Cleopatra l-a depășit astfel pe francezul Jordy, care a înregistrat un succes similar în Franța, la 4 ani și jumătate, cu piesa „Dur dur d’etre bebe”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cleopatra Stratan a publicat o fotografie rară alături de mama ei. „Cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

„Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro pentru un spectacol de 45 de minute.

Cleopatra este foarte iubită. A revenit pe scenă acum 2-3 ani, cu piese de dragoste care au prins la public. În plus, o țară întreagă îi știe piesa „Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un organizator de concerte, în exclusivitate pentru Playtech.

În plus, Cleopatra nu se întreține exclusiv din concerte, ci și din proiectele plătite din mediul online. „În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și avem colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine, până la produse alimentare”, mai povestea Cleopatra Stratan recent pentru Playtech.

Cleopatra și artistul Edward Sanda (24 de ani) s-au căsătorit civil pe 14 august 2021, în București, iar religios pe 22, la Chișinău. Perechea a mers în luna de miere în Italia. „Am fost în Sardinia, o insulă lângă Italia și Franța, acolo încă este vară, am profitat și noi”, a spus Edward în emisiunea „La Măruță”. „Două săptămâni de miere”, a completat Cleopatra.

Tot în emisiunea „La Măruță”, Edward și Cleopatra au dezvăluit că solista și-a păstrat numele de familie. „Doar Cleopatra Stratan (n.red. este numele din buletin). Mi-am păstrat numele”, a spus Cleopatra. „Am vrut să îl iau eu pe al ei, dar nu m-a lăsat”, a glumit Edward. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a completat solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter