Carmen Tănase va pleca definitiv din România: „Plec de tot. Probabil în America”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 noiembrie 2019, 13:52
Carmen Tănase și-a anunțat plecarea definitivă din România. Una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi din țară vrea să se mute în California.

Carmen Tănase, în vârstă de 58 de ani, a fost invitată recent la emisiunea „Antitalent”, prezentată de Dan Bittman. Actrița a vorbit despre planurile de viitor pe care le are și a recunoscut că unul dintre marile visuri ale sale este să se stabilească în America: „Îmi place să călătoresc, nu-mi place să îmi fac bagajele. Dacă mi-ar putea face cineva bagajele, aş pleca oricând. Urmează intrebarea vei pleca de tot? Plec de tot. Probabil în America. Acum în nişte ani, în maximum 5 ani.” – a declarat Carmen Tănase pentru sursa citată.

Carmen Tănase a mărturisit că va pleca din țară împreună cu animalele de companie pe care le are: „Da, iau şi animalele cu mine. Costă foarte mult, dar le iau cu mine.”, – a mai declarat actriţa.

Carmen Tanase

Carmen Tănase a fost căsătorită cu regretatul criticul de film, Victor Parhon, cu 17 ani mai mare decât ea.  Cei doi au împreună  un băiat, pe nume Tudor, în vârstă de 30 de ani, stabilit în Olanda, acolo unde practică meseria de regizor.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter