Carmen Brumă, o gravidă sexy! Cum se întreține? FOTO!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Dacă te uiți la Carmen Brumă nu poți să spui decât că este o gravidă foarte sexy.
Binecunoscut fiind stilul de viață pe care îl duce, mult sport și mâncare foarte sănătoasă, nu este de mirare că vedeta nu s-a îngrășat aproape deloc în cele 7 luni de sarcină. Contrat credinței populare conform căreia o femei însărcinată trebuie să mânânce cât doi, Carmen Brumă își menține principiile alimentare și în timpul sarcinii, de multe ori împărtășind meniul zilnic cu prietenii de pe Facebook.

Astăzi o să prezentăm câteva preparate pe care le-a recomandat iubita lui Mircea Badea.

Salată pentru gravide

Carmen Brumă, o gravidă sexy! Cum se întreține? FOTO!

Salata pentru gravide, așa cum a numit-o Carmen Brumă, este o combinație sănătoasă de vitamine și proteine, perfectă pentru mamă și pentru copil. Ca și ingredinte, lista este simplă: frunze de spanac, varză albă și roșie, morcov, 1 avocado ( bine copt), un ou fiert, semințe de cânepa, fulgi de migdale, ulei de măsline sau cânepă, sare.

Mic dejun…

Carmen Brumă, o gravidă sexy! Cum se întreține? FOTO!

Pentru micul dejun Carmen Brumă face o recomandare de meniu proteic și probiotic. Nimic complicat, însă extrem de sănătos. O omletă facută din 5 albușuri, preparată fără ulei, o jumătate de avocado pasat și dres cu o zeama de lămâie, sare și 1 lingură semințe de cânepă, toate acestea completate de gogișari murați.

Pentru seara…

Carmen Brumă, o gravidă sexy! Cum se întreține? FOTO!

Sigur, consumată cu 3, 4 ore înainte de culcare, cina trebuia să fie, de asemenea, una sănătoasă. Aici, Carmen Brumă recomandă Amaranth cu ciuperci. Să ne lămurim mai întâi ce este Amaranth. Este o cereală, mai puțin populară decât quinoa, dar foarte bogată în proteine. Nu conține gluten și poate fi folosit în multe rețete vegetariene, grație versatilității de care dă dovadă.

Revenind la rețeta recomandată de Carmen Brumă…

Pentru 3 porții de Amaranth cu ciuperci, se folosesc 2 căni de amaranth, care se fierb în 6 căni de apă, circa 20 de minute, până capătă consistență gelatinosă. În paralel, se trag la tigaie în 2 lingurițe unt, tăiate, 1 ardei gras roșu, 150 gr ciuperci, 1 roșie. La final, se amestecă cele două componente și se condimentează cu sare, schinduf, leuștean, busuioc.

Bineînțeles, că există și recomandări pentru desert

Carmen Brumă, o gravidă sexy! Cum se întreține? FOTO!

Bomboane sănătase și energizante realizate în 5 minute. din 5 ingrediente. 2 lingurițe de susan negru, 2 lingurițe semințe de cânepă, 2 lingurițe semințe de chia, 2 lingurițe miere, 4-5 lingurițe nucă de cocos. Se amestecă și se rulează în formă de bomboane cu palmele înmuiate în apă. Se presară cocos după gust.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter