Supermodelele anilor ’90 s-au reunit la Milano

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Luni, 24 septembrie 2018, 15:25
Week-end-ul trecut, supermodelele anilor '90 s-au reunit la Milano, pentru o nouă prezentare de modă care a uimit publicul. Celebra casă Dolce & Gabbana și-a prezentat colecția pentru următorul sezon, primăvară-vară 2019, iar pe podium au defilat unele dintre cele mai frumoase femei ale lumii, trecute de prima tinerețe - Helena Christensen (49 ani), Carla Bruni (50 ani), Eva Herzigova (45 ani) și Monica Bellucci (53 ani). 

La 49 de ani, Helena Christensen și-a etalat silueta perfectă într-o rochie strâmtă pe corp, ce amintea de corsetele de altădată. Modelul a purtat cercei mari și un accesoriu din flori naturale pe cap, specific prezentărilor Dolce & Gabbana.

Helena Christensen

Carla Bruni, fosta primă doamnă a Franței, a atras toate privirile când a pășit pe podium într-un costum brodat, în nuanțe metalice. Ceea ce au mai remarcat însă cei prezenți la show a fost și faptul că fostul supermodel și-a modificat extrem de mult trăsăturile, în urma operațiilor estetice. Chiar dacă este în continuare o femeie frumoasă, Carla Bruni nu mai are acea frumusețe naturală de altădată.

Carla Bruni

La 45 de ani, Eva Herzigova poate concura fără probleme cu modele din noua generație. Arată cu cel puțin 10 ani mai tânără și pare că a găsit elixirul tinereții. Ea a prezentat o rochie neagră, lungă, cu volane din tul, ușor transparentă pe talie. O apariție spectaculoasă!

Eva Herzigova

Dacă n-am știi că Monica Bellucci are 53 de ani, cu siguranță că ne-ar părea greu de crezut. Cu aceeași siluetă rubensiană care a făcut-o celebră, Bellucci a îmbrăcat o rochie neagră cu buline albe și a strârnit ropote de aplauze din public.

Monica Bellucci

O prezentare ieșită din comun

Dincolo de cele 4 supermodele prezente pe podium, și de ținutele spectaculoase propuse de Domenico Dolce și Stefano Gabbana, prezentarea colecției D&G pentru primăvară-vară 2019 a acaparat interesul internetului și prin faptul că pe podium au defilat, printre manechinele obișnuite și supermodelele anilor ’90, mai multe modele plus size, dar și o serie de femei-influenceri din Italia.

modele plus size in noua colectie D&G

Ashley Graham și Alessandra Garcia, modele plus size în prezentarea colecției de primăvară-vară 2019 D&G

influenceri in noua colectie D&G

Annie Mazzola și Dilone, femei-influenceri din Italia

tinute din noua colectie D&G

Ținute propuse de designerii Dolce & Gabbana pentru următorul sezon.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter