Care sunt meseriile de bază ale lui Alex Velea și Connect-R

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 26 noiembrie 2018, 14:21
Alex Velea și Connect-R fac parte din categoria artiștilor care nu au la bază studii de profil, ba chiar au diplome în domenii diametral opuse, însă, iată, talentul a învins meseria și astăzi sunt unii dintre cei mai îndrăgiți și apreciați cântăreți de la noi.

Alex Velea, în vârstă de 34 de ani, s-a născut și a copilărit în Craiova, ajungând celebru în urma unui concurs de talente, „Star Factory”. Dacă Antonia a lucrat ca babysitter în America, iată că și iubitul și tatăl celor doi băieței ai săi a avut alte priorități înainte de a se dedica în întregime muzicii. Alex Velea se poate lăuda cu studii în domeniul tehnic. Prin urmare, dacă mâine ar renunța la muzică, Alex Velea ar putea deveni cel mai sexy inginer din țara noastră care lucrează în Garda de Mediu și spunem asta pentru că, dincolo de fizicul perfect sculptat, Alex Velea a absolvit Facultatea de Electromecanică, unde s-a specializat în Inginerie și protecția mediului.

Connect-R, pe numele său real Ștefan Mihalache, are 36 de ani și este din București. Artistul, care în anul 2012 a reușit să dea lovitura în muzică cu piesa „Vara nu dorm”, iată că a fost pasionat de mașini și a urmat o școală cu profil de tinichigerie auto, ba mai mult a și practicat această meserie înainte de a deveni celebru. În plus, pe lângă tinichigiu, Connect-R este și instructor de fitness, prin urmare, dacă renunță la muzică, celelalte două diplome îi vor asigura un viitor strălucit, dar cu siguranță nu la fel de prosper din punct de vedere financiar.

Ce meserii de bază au artiștii noștri

Alex Velea și Connect-R nu sunt singurii  artiști care nu au terminat Conservatorul, sau care, altfel spus, nu s-au pregătit să „lucreze” pe scenă, ci lista este mult mai lungă. Astfel, Dan Bittman este inginer hidrotehnist și este familiarizat cu cotele apelor Dunării, iar colegii săi de trupă, Tino Furtună și Edi Petroșel, au absolvit Politehnica și sunt ingineri.

Dan Bittman

Ba mai mult, solistul de la Holograf și-a susținut lucrarea de licență în fața fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, pe când acesta era asistent universitar, relatează Libertatea. Chitaristul trupei Holograf, Mugurel Vrabete, este arhitect, ba chiar a proiectat un bloc în trecutul său.

Stefan Banica

Ștefan Bănică și Horia Brenciu sunt doi dintre cei mai apreciați și iubiți artiști de la noi, însă la bază sunt actori, ambii find absolvenți ai Intitutului de Artă Teatrală și Cinematografică. Andra, una dintre vocile de referință ale muzicii actuale, pe bună dreptate, poate preda și altora, căci artista a terminat Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret. Tot profesor, dar de sport, este și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, care a terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Inna

Inna a urmat cursurile Facultății de Științe Politice a Universității Ovidius din Constanța, dar, potrivit publicației locale Info Sud-Est, nu le-ar fi absolvit. „Îmi amintesc vag de ea, pentru că nu prea frecventa cursurile și nici nu era genul de student care să iasă cu ceva în evidență”, – a declarat profesoara de engleză a Innei, lector universitar Oana Tătaru. Nici prorectorul Universității, conferențiar universitar Florin Anghel, nu are cuvinte de laudă la adresa cântăreței. Din punctul lui de vedere, „studenta Apostoleanu nu are calitățile unui analist politic sau pe acelea ale unui politician”.

Alexandra Stan

Tot o facultate din Constanța, Facultatea de Management „Andrei Șaguna”, a urmat-o și Alexandra Stan, care se poate lăuda cu o diplomă în management, însă cu siguranță, niciodată nu se va îndepărta prea mult de muzică.

Andreea Balan

Andreea Bălan a terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism, în timp ce Smiley a finalizat Academia de Studii Economice, asemenea lui Dorin Popa. De curând și Fuego a dezvăluit care îi este meseria de bază și a șocat pe toată lumea cu mărturisirea sa, mai ales că artistul nu o mai poate practica.

Citește și – Prințul Harry și Meghan Markle se vor muta din Palatul Kensington

Citește și – Paula Chirilă are un iubit cu 16 ani mai tânăr. Cine este si cum arata acesta

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter