EXCLUSIV! Cântăreața Maria Andreea, dezvăluiri din culise. Cum este în realitate Lara Fabian

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 26 martie 2018, 18:06
Pe Maria Andreea ne-o amintim cu drag după ce a participat de două ori la Eurovision, ultima dată chiar anul trecut cu piesa  latino Reina. Ei bine, dincolo de această pasiune minunată, Maria Andreea tocmai și-a luat diploma de jurnalist și a intrat în lumea presei cu un interviu senzațional realizat cu nimeni alta decât celebra Lara Fabian.

Maria Andreea, la invitația organizatoriilor, a plecat pe urmele Larei Fabian în turneul Camouflage și ne-a dezvăluit, în exclusivitate, amănunte din spatele scenei: „Prima dată când am cunoscut-o pe Lara mă aflam în holul hotelului unde era cazată. Ea era îmbrăcată comod, într-un pulover și nemachiată. Am fost impresionată să văd cât de frumoasă este. Are o frumusețe naturală, dar și o bunătate nativă care i se citea pe chip. Am simțit căldură din partea ei.” – ne-a povestit Maria Andreea.

Fiică de preot, Maria Andreea i-a oferit în dar o brățară-mătanie Larei și mare i-a fost surpriza să constante că, la a doua întâlnire, Lara Fabian o purta, aspect care spune multe despre îndrăgita artistă de talie internațională: „I-am oferit o mătanie de la biserică de la tata, pe albastru și negru, pentru că Lara iubește negrul, și i-am spus simbolistica pe care o are și că este sfințită. Am rămas surprinsă să văd că o poartă și chiar mi-a spus că a avut-o la mână în timpul concertului.” – ne-a mărturisit Maria Andreea.

Lara Fabian concert in romania martie 2018

Modestia și blândețea, zâmbetul timid și sinceritatea din priviri nu sunt măști de scenă, ci sunt chiar calitățile sale, cel puțin așa ne-a descris-o Maria Andreea: „Lara mi-a confirmat. Dragostea este lucrul care te face să zâmbești cel mai mult. Când am întrebat-o de fiica și de soțul ei, s-a luminat la față și dintr-o dată și-a schimbat starea. Mi-a spus așa: ‘Ca fiecare femeie, profit din plin de zilele mele și încerc să iau totul cu simplitate, încerc să-mi asum responsabilitatea și am un soț minunat care are grijă de fiica mea și care este cel mai bun lucru din viața mea. Cel mai bun sprijin pe care mi-l pot imagina. Fiind înconjurată de omul acesta, m-a făcut pe mine să devin o mamă mai bună și mai prezentă.'” 

Lara Fabian concert romania

Din interviul pe care Maria Andreea i l-a luat Larei Fabian aflăm că pe lângă vocalize, artista are un ritual pe care-l respectă cu strictețe înainte de a urca pe scenă: „Punem degetele mari în sus și le conectăm pentru a ne transmite energie.” – dezvăluie Lara Fabian.

În cadrul turneului internațional Camouflage, Lara Fabian va poposi și în România. Artista va susține concerte la Cluj, pe 29 martie, și la București, pe 31 martie.

Citește și – Maluma vine în România. Când este programat concertul și cât costă un bilet

Citește și Nimeni nu a văzut-o timp de 10 ani. Cum arată astăzi Adela Noriega, actrița din telenovela “Amor Real”

Sursă foto: Arhivă personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter