Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărțit. Cei doi vor trebui să împartă custodia fiicei lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 iunie 2019, 14:37
După o relație de patru ani, Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărțit. Cei doi aveau probleme de ceva vreme, dar de dragul fiicei lor au încercat să stea împreună. 

Toate eforturile de a-și salva relația au fost în zadar pentru actorul Bradley Cooper (44) și supermodelul Irina Shayk (33). Ei s-au despărțit în mod amiabil după patru ani de iubire. Acum încearcă să găsească o soluție pentru a împărți custodia fiicei lor în vârstă de 2 ani, Lea De Seine, potrivit Libertatea.

Zvonurile privind neînțelegerile dintre cei doi au apărut de ceva vreme în presa internațională, iar zilele trecute Irina a fost surprinsă părăsind domiciliul actorului din Los Angeles, cu tot cu bagaje.

„Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina. Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament” a declarat o sursă pentru The Sun.

Apropiați ai cuplului au dezvăluit că singurul lucru care îi mai ținea împreună era dorința de a-i oferi fiicei lor o copilărie fericită, alături de ambii părinți.

„Au investit foarte mult și le este greu să se îndepărteze de tot. Încearcă diferite aranjamente pentru a-și găsi calea. Își iubesc foarte mult fetița iar acest lucru nu se va shimba”, a afirmat o altă sursă pentru publicațiile din afara țării.

La destrămarea relației lor ar fi contribuit și legătura pe care Cooper o are cu colega lui de scenă din „A Star Is Born/ S-a născut o stea”, Lady Gaga. Suspiciunile privind adevărata natură a relației dintre cei doi a pornit de la scena romantică pe care au oferit-o la ediția Premiilor Oscar de anul acesta.

Înainte de relația cu mama fetiței lui, Bradley Cooper a fost căsătorit cu Jennifer Esposito timp de un an, dar cei doi au divorțat în 2007. Și Irina Shayk a avut o relație serioasă cu celebrul jucător de fotbal brazilian, Cristiano Ronaldo, de care s-a despărțit în 2015.

Vezi mai multe fotografii cu Bradley Cooper și Irina Shayk în GALERIA FOTO.

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter