Bono de la U2 și-a pierdut complet vocea în timpul unui concert. Care este starea lui

De Oana Dinu, pe
Trupa U2 a întrerupt un concert pe care-l susțineau la Berlin din cauza faptului că Bono și-a pierdut complet vocea. Care este acum starea de sănătatea a artistului. 

Trupa irlandeză U2 a fost nevoită să îşi întrerupă, după doar câteva piese, concertul pe care îl susțineau sâmbătă seară la Berlin, în faţa a zeci de mii de spectatori. Solistul grupului, Bono, şi-a pierdut vocea în timpul show-ului, informează News.ro.

Spectacolul ce face parte din turneul „Experience + Innocence” a fost reprogramat pentru luna noiembrie, după ce medicul l-a asigurat pe solist că nu are de ce să se îngrijoreze pentru că afecțiunea nu este gravă. https://www.unica.ro/trupe-despre-care-nu-stiai-ca-mai-canta-14759

Bono le-a transmis fanilor că va fi prezent la următoarele cântări și că nu are probleme serioase de sănătate.

„Am fost la un medic foarte bun, iar cu ajutorul lui îmi voi recăpăta complet vocea pentru restul turneului. Sunt foarte fericit şi uşurat că a fost eliminată orice suspiciune de problemă serioasă. Cu privire la concertul din Berlin, a existat o atmosferă incredibilă, ar fi fost una dintre nopţile de neuitat. Abia aşteptăm să ne întoarcem pe 13 noiembrie“, este declarația solistului de pe site-ul U2.

Trupa U2, înființată la Dublin în 1976 a câştigat 22 de premii Grammy, mai mult decât oricare altă formaţie din lume, şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2005.

Citește și: 

Richard Hammond și soția sa au fost gazați și jefuiți în sudul Franței

Florin Ristei a fost reținut de jandarmi

Sursă foto: northfoto.com

 

viewscnt

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter