Bill Cosby a fost condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală

De Oana Savin, pe
Actorul american Bill Cosby a fost condamnat, marți, la o pedeapsă între trei și zece ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală. Acesta a fost trimis imediat în detenție.

Potrivit BBC, la pronunțarea pedepsei, ce va trebui executată în izolare, actorul în vârstă de 81 de ani, nu a reacționat.

Este vorba de o infracţiune gravă„, a declarat judecătorul Steven O’Neill, din comitatul Montgomery (Pennsylvania).

Domnule Cosby, această faptă s-a întors împotriva dumneavoastră. A venit ziua, a venit momentul”, a adăugat judecătorul care a stabilit sentința de cel puțin trei ani și cel mult zece ani.

Citește și: George Michael ar fi încercat să se sinucidă de patru ori

Bill Cosby, în vârstă de 81 de ani, a fost catalogat drept individ care comite agresiuni sexuale prin violenţă, astfel că va trebui să primească toată viaţa consiliere psihologică, iar numele său va figura într-un registru de profil.

Actorul va putea formula o cerere de eliberare condiționată după trei ani de detenție, iar această solicitare va fi examinată de o comisie specială.

Dacă este respinsă, va putea fi reînnoită.

Imediat după anunţarea condamnării, principalul avocat al lui Cosby a indicat că va face apel şi a cerut ca, în aşteptarea recursului, clientul său să fie lăsat în libertate sub cauţiune.

Cererea a fost respinsă de judecător. Imediat după aceea, Bill Cosby, purtând celebrele sale bretele, a părăsit sala de judecată cu cătuşe la mâini.

Citește și: Prima căsătorie între persoane de același sex în cadrul familiei regale britanice

În luna aprilie a acestui an, actorul Bill Cosby a fost declarat vinovat, în toate cele trei capete de acuzare, de un juriu popular din Pennsylvania, în cadrul unui proces ce a durat aproape trei săptămâni şi în care starul american era acuzat că a agresat-o sexual pe Andrea Constand în 2004.

Actorul a refuzat să facă vreun comenariu.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter