Beyonce şi Jay-Z, momente de panică la concert. Un bărbat a urcat pe scenă

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 27 august 2018, 16:21
Beyonce şi Jay-Z au trecut prin momente mai puțin plăcute la un concert pe care artiștii l-au susținut în Atlanta. Un bărbat a urcat pe scenă și spectacolul a fost întrerupt.

La finalul piesei „Apeshit”, un bărbat a urcat pe scenă şi s-a îndreptat către Beyonce şi Jay-Z, deși dansatorii au încercat să-l oprească. Acesta a fost imobilizat de agenții de pază și a ajuns în custodia poliției, ProFM.

După ce a fost reținut, tânărul în vârstă de 26 de ani a fost identificat drept Anthony Charles Thomas Maxwell. Acesta a fost în cele din urmă eliberat, dar s-a ales cu dosar pentru comportamentul inadecvat.

Bărbatul consumase alcool și a spus că nu intenționa să le facă vreun rău artiștilor, dar voia să-i îmbrățișeze, fiind un admirator al lor.

Turneul comun al lui Beyonce și Jay-Z, „On the Run II” a debutat pe 6 iunie, în Cardiff, Marea Britanie și cuprinde 15 concerte în Europa și 21 de concerte în SUA. În ciuda momentului de panică prin care au trecut, starurile își vor continua seria de evenimente cu un alt spectacol în Atlanta.

Cei doi au mai avut parte de un incident și la Varșovia, în Polonia, acolo unde scena mobilă pe care se aflau s-a blocat la înălțime și a fost nevoie de intervenția echipei tehnice pentru a coborî.

Citește și: 

Snoop Dogg nu va mai cânta în luna august la București. Când va avea loc concertul

Hilary Swank s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei. Anunțul făcut de actriță

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter