Avionul în care se afla Keanu Reeves a aterizat de urgență VIDEO

De Oana Savin, pe
Avionul în care se afla Keanu Reeves a fost nevoit să aterizeze de urgență, iar actorul a știu cum să gestioneze situația și a ținut legătura cu echipajul de zbor.

Reeves, în vârstă de 54 de ani, călătorea de la San Francisco spre Los Angeles, când aeronava în care se afla a fost nevoită să facă o aterizare de urgență.

Deși nicio persoană nu a fost rănită, la aterizare au apărut probleme de logistică în ceea ce privește transportul pasagerilor spre Los Angeles.

Surse de la fața locului au declarat pentru Yahoo Entertainment că Keanu s-a implicat activ în clarificarea situației, după care a urcat alături de ceilalți pasageri într-un autobuz pentru a ajunge la destinație.

Unul dintre călători, Brian Rea, a afirmat că actorul a vorbit amalbil cu echipajul de zbor și a reușit să își mențină calmul deși situația părea extrem de înfricoșătoare.

Un alt pasager părea să fie extrem de încântat că s-a aflat alături de Keanu Reeves în aceste momente.

Acel moment în care zborul tău aproape s-a prăbușit și trebuie să aterizezi de urgență dar măcar Keanu Reeves are o zi la fel de proastă ca tine”, a scris Amir Blum pe Twitter, într-o postare ce era însoțită de o fotografie cu celebrul actor.

Pe parcursul călătoriei cu autobuzul, Reeves le-a citit celorlalți pasageri detalii despre Bakarsfield, locul unde au părăsit aeronava.

Mai mult, vedeta a pus pe telefon muzică country.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter