Au trecut 20 de ani. Cum arată astăzi protagoniștii din ”Dr. Quinn”, Micaela și Sully

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 ianuarie 2018, 13:34
Micaela și Sully, cei doi protagoniști din serialul care ne-a cucerit inimile tuturor în anii 90, Dr. Quinn, au format unul dintre cele mai frumoase și nemuritoare cupluri de pe micul ecran. 

Cu toate că fanii și-ar fi dorit ca Jane Seymour și Joe Lando să fie împreună și dincolo de camerele de filmat, cei doi au rămas prieteni foarte apropiați și în viața de zi cu zi și de fiecare dată când se întâlnesc, profită de moment pentru a posta o fotografie împreună.

Jane Seymour si Joe Lando

Jane Seymour și Joe Lando, 2017

Cu ocazia zilei de naștere a lui Joe, pe 9 decembrie, Jane a postat un filmuleț în care îl surprinde pe acesta cu un tort, chiar la ea acasă, în Malibu.

Joe blowing out his candles! What do you think he wished for?

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

Dacă în realitate, Sully, personaj interpretat de actorul Joe Lando, se poate lăuda cu un mariaj  fericit, alături de Kirsten Barlow, cea cu care este căsătorit de peste 20 de ani și care l-a făcut tată de patru ori, nu putem spune același lucru și despre colega sa de platou. După 22 de ani de mariaj, Jane Seymour tocmai a divorțat în 2015 de cel de-al patrulea soț, regizorul James Keach, cel care, de altfel a dirijat din spatele camerelor și celebrul film serial Dr. Quinn. Din această ultimă căsătorie, actrița are doi băieți, gemeni, în vârstă de 22 de ani.

Jane Seymour si Joe Lando

Jane Seymour și Joe Lando

De asemenea, în urma căsătoriei cu omul de afaceri David Flynn, căsătorie care a durat 10 ani, Jane mai are o fată, Katherine Flynn (36 ani, actriță) și un băiat, Sean Flynn (32 ani, fotograf). De altfel, Jane a jucat alături de fiica sa și de Joe în comedia Prudence cea perfectă, în 2011. Înainte, Jane a mai punctat doua mariaje de scurtă durată, un mariaj de 1 an și celălalt de 2 ani. Ca o coincidență remarcabilă, și Joe are, de asemenea, tot trei băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 10 și 20 de ani.

Jane Seymour alaturi de fiica sa, Katherine

Jane Seymour alături de fiica sa, Katherine

Jane Seymour va implini pe 15 februarie anul acesta vârsta de 65 de ani, însă timpul pare să-i fi fost un bun prieten, actrița arătând impecabil, în ciuda celor câteva riduri care încearcă să-i umbrească strălucirea de odinioară. Întrebată care este secretul său, Jane a răspuns simplu că viața în sine și sportul pe care-l practică cu regularitate.

La acest capitol, însă, colegul său de breaslă, Joe Lando, deși este într-o formă fizică de invidiat pentru cei 56 de ani pe care-o poartă cu mândrie, și-a înlocuit trăsăturile calde și inocente pe care le deținea acum 20 de ani cu unele puternice, masculine, semn că timpul și-a lăsat amprenta asupra sa.

Joe Lando alaturi de sotia si fiica sa

Joe Lando alături de soția și fiica sa

Cu toate că și-a continuat cu îndârjire cariera de actor, Joe nu a mai reușit niciodată să dea lovitura cu un rol asemenea celui din Dr. Quinn.

Citește și – Jane Seymour arată incredibil! Iată secretul siluetei ei!

Citește și – Cum arată Gillian Anderson, actrița din “Dosarele X”, după 25 de ani de la filmarea serialului

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter