Ariana Grande, desemnată „Femeia Anului” de Billboard

De Oana Savin, pe
Ariana Grande a fost desemnată, marți, „Femeia anului” de către Billboard, acesta fiind un an cu adevărat plin de evenimente pentru artistă.

Grande, care a lansat la sfârșitul săptămânii trecute un nou single intitulat „Thank u, next”, va fi onorată cu acest premiu pe data de 6 decembrie, la gala Woman in Music din New York, organizată anual de Billboard, potrivit Metro.co.uk.

Ariana a postat rapid vestea pe Twitter, scriind: „Mulțumesc billboard pentru această onoare”.

Cântăreața în vârstă de 25 de ani a avut trei albume numărul unu în topul Billboard 200 și 10 hit-uri în top 10 al Billboard Hot 100.

Ariana Grande este un star în propriii termeni, nu se încadrează unui trend muzical sau unei căi din industrie”, a declarant Ross Scarano, vicepreședinte de conținut al Billboard.

Sigură pe convingerile ei, ea se apără singură și își susține deciziile într-o lume care de cele mai multe ori nu este ospitalieră cu o asemenea putere a tinerelor femei. Are curaj, face cea mai bună muzică din cariera ei și merită să fie Femeia Anului”, a subliniat Scarano.

Cu câteva zile înainte de a primi această distincție, Ariana Grande a lansat piesa „Thank u, next”, în care face câteva comentarii pertinente referitoare la foștii ei iubiți, inclusiv Big Sean, Ricky Alvarez, regretatul Mac Miller și fostul logodnic Pete Davidson.

Ea a declarant că acest cântec o face să se simtă „puternică”.

Citește și: Michael Douglas a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Citește și: Mac Miller, cauza morții. Ce au descoperit medicii legiști

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter