Anna Lesko, primele declarații despre despărțirea de tatăl băiețelului său și relația cu Mike Diamondz

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 13:31
Anna Lesko și Dj Vinnie, tatăl băiețelului său, s-au despărțit după 8 ani de relație. În vară au apărut imagini cu artista în ipostaze destul de apropiate alături de Mike Diamondz, iar toată lumea a presupus că acesta ar fi motivul despărțirii.

Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, a oferit primele declarații despre această situație și a ținut să puncteze că nu i-a fost infidelă partenerului său de viață, ci erau despărțiți în momentul în care a fost surprinsă de paparazii în club, alături de Mike Diamondz: “Cu scuzele de rigoare pentru reacția tardivă, datoratț în mare parte salbei de concerte în care am fost angajată plus a vacanței petrecute în compania fiului meu, doresc să fac câteva precizări din respect pentru fostul meu partener de viață, familiile noastre, fiul meu cât și a fanilor mei. Exact cum a declarat și Mike Diamonds, ne-am văzut în Nuba, am conversat super amical, am râs și ne-am distrat cum fac toți oamenii în club, dar ulterior ne-am dus fiecare la casa lui, nu a existat nici măcar un sărut. Fără continuări sau episoade ulterioare. Atât. Foarte important de precizat este că la acel moment eram deja despărțită în mod oficial de câteva luni bune de tatăl lui Adam și fostul meu partener de viață. Separați și mutați separat! 

Sunt o femeie matură și asumată, nu am nimic de ascuns în plan profesional și social, sunt o mamă singură care muncește din greu și cinstit pentru viitorul copilului meu și vă promit solemn să recunosc, atunci când va fi cazul, orice relație pasageră sau stabilă din viața mea deoarece nu greșesc cu nimic față de nimeni, aleg transparența și asumarea în locul poveștilor nemuritoare.” – a declarat Anna Lesko pentru cancan.ro

Vezi imagini cu Anna Lesko în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter