Andreea Mantea și Victor Slav, propunere neașteptată: „Ar trebui să fim un cuplu”

De Mădălina Manole, pe
Andreea Mantea și Victor Slav formează un cuplu de excepție pe micile ecrane, însă totul se rezumă la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, în realitate, cei doi păstrându-și statutul de prieteni.

Andreea Mantea și Victor Slav au primit o propunere absolut neașteptată de la Chef Foa: “Vă provoc pe voi. Tu îi dai indicații lui, în casca. Tu, Victor, gătești, execuți indicațiile. Ce ziceți, vă băgați la ‘Cine-i chefu’?”, – i-a întrebat Chef Foa.

La invitația de a forma un cuplu pentru a putea participa la emisiunea moderată de Chef Foa, reacția Andreei Mantea a fost delicioasă: “Nu ne băgăm pentru că ar trebui să fim un cuplu. Noi nu putem veni, la noi nu este cazul de un cuplu. Ferească Dumnezeu! Venim să mâncăm, să gustăm, dar nu participăm” – a răspuns imediat prezentatoarea TV.

Contextul creat este prielnic unor astfel de zvonuri, având în vedere că Victor Slav tocmai s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, cu care are o fetiță de un an jumate, pe nume Sofia, iar Andreea Mantea nu mai formează un cuplu de ani de zile cu Cristi Mitrea, tatăl băiețelului său David, în vârstă de 2 ani.

Citește și – Vladimir Drăghia se însoară. Când și unde va avea loc nunta

Citește și – Antonia, glume și ironii dure la adresa lui Alex Velea

Sursă foto: captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter