Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au împăcat? Schimb de replici cu subînțeles între cei doi

De Mădălina Manole, pe
Andreea Mantea a trăit o scurtă, dar intensă, poveste de dragoste alături de luptătorul Cristian Mitrea pe care l-a cunoscut în timpul participării sale la emisiunea Burlăcița de la Antena 1. Cei doi au împreună un băiețel, pe David, în vârstă de 4 ani.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut parte de o poveste de dragoste tumultoasă și mult timp după despărțire cei doi s-au aflat într-o relație destul de controversată, însă în timp au reușit să ajungă la pace și să rămână în relații bune de dragul copilului. De curând, Andreea Mantea a afirmat că este într-o relație, însă nu a dezvăluit mai multe detalii, iar fanii vedetei speră să fie vorba chiar de tatăl băiețelului său, mai ales că ultimul schimb de replici dintre cei doi, care a avut loc în mediul online, a fost cu subînțeles.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au împăcat? Schimb de replici cu subînțeles între cei doi

Andreea Mantea a postat o fotografie în care apare o pată de apă în formă de inimă și alături a scris câteva cuvinte: „Și mergând eu prin parcare, dragostea-mi iese în cale”. Cristi Mitrea nu a stat mult pe gânduri și imediat a comentat imediat: „Rupi și pe versuri, mai nou, mama”.

Aveam și continuare, dar…am zis să nu atrag atenția! Adică să nu excelez chiar în toate! Vrei să ți-o zic?”, – a fost răspunsul Andreei Mantea.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au împăcat? Schimb de replici cu subînțeles între cei doi

„Modestă, cum te știu. Ia, impress me”, a răspuns Cristi Mitrea, iar Andreea i-a dat replica: „Ooooffff…bine dacă insiști… Dar de ce e neagră oare? Oare o fi de supărare? Mai am o variantă, dar ți-o zic în privat! Nu vreau să se bată editurile pe mine!”. Ei bine, Cristi Mitrea, parcă uitând că se află în văzut tuturor i-a scris: „Hai acasă, mama. Scoatem un mini volum. Ești top!”.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter