Andreea Mantea, nevoită să-și ducă băiețelul la grădiniță în Turcia

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 20 noiembrie 2018, 14:58
Andreea Mantea trece printr-o perioadă de schimbări radicale în viața sa. Îndrăgita prezentatoare TV a fost nevoită să se mute în Turcia pentru a filma noua emisiune pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Andreea Mantea, în vârstă de 32 de ani, va locui pentru șase luni pe meleaguri turcești, acolo unde va filma show-ul matrimonial „Puterea dragostei”. Vedeta va fi nevoită să stea departe de casă jumătate de an, motiv pentru care a decis să-și ia și băiețelul, pe David, alături de ea. Ei bine, pentru micuț va fi cu siguranță o experiență nu doar nouă, ci de neuitat, având în vedere că va fi nevoit să meargă în toată această perioadă la grădiniță în Istanbul. Andreea Mantea a luat această decizie pentru ca David să-și poată continua educația. Cu toate că nu înțelege prea multe cuvinte în limba turcă, băiețelul Andreei nu pare să se teamă de necunoscut:

Andreea Mantea si fiul sau DavidNe acomodăm uşor, uşor. David se simte foarte bine aici, şi asta nu face decât să mă bucure şi mai tare. În curând, va merge şi la grădiniţă aici, dar mă pasc nişte emoţii uriaşe, pentru că nu stăpâneşte foarte bine limba turcă, deşi a început să înveţe câte ceva. Nu îl văd speriat în momentul în care aude că se vorbeşte în jurul lui o altă limbă. Încearcă să se adapteze şi să le explice celor din jur ceea ce vrea, aşa cum poate el”, -a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro. 

Andreea Mantea a trăit o scurtă, dar intensă, poveste de dragoste alături de luptătorul Cristian Mitrea pe care l-a cunoscut în timpul participării sale la emisiunea Burlăcița de la Antena 1. Cei doi au împreună un băiețel, pe David, în vârstă de 3 ani. Cu toate că relația nu a funcționat, aceștia au decis să rămână în relații bune de dragul micuțului.

Citește și – Fuego are la bază o meserie absolut neașteptată pe care nu o mai poate practica 

Citește și – Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, despre noaptea nunții: „Dacă rămâneam, nu cred că mai eram în viață” 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter