Andreea Bănică se operează. „Nu mai poate fi amânată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 mai 2021, 15:21

Recent, în mediul online, Andreea Bănică (42 de ani) a dezvăluit că va suferi în curând o operație pe care nu o mai poate amâna. Solista este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (10 ani) și, respectiv, Noah (3 ani). Artista și soțul ei, managerul Lucian Mitrea, sunt căsătoriți din anul 2008.

Andreea Bănică se operează. „Nu mai poate fi amânată”

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată.

Doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o să o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, a spus Andreea Bănică în mediul online.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă, pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă… Până la urmă m-am hotărât… [deși] mi-e frică”, a mai explicat artista.

Ce părere are Andreea Bănică despre operațiile estetice

„Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, spunea Andreea în trecut.

„De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul. Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama.

Citește și:

Andreea Ibacka, primele declarații despre numele celui de-al doilea copil

Actrița Jennifer Dumitrașcu a spus ce facultate își dorește să urmeze

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

Ea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații. (…) Frecventez clinici de înfrumusețare, e normal să ai grijă de tine, chiar și după ce ai născut. Îmi fac tot felul de tratamente, rar, aș vrea să-mi fac mai des”, a mai adăugat solista atunci.

Solista a rămas orfană la 25 de ani

Primul părinte care s-a stins din viață a fost tatăl artistei. Bărbatul a decedat în anul 2001, în urma unui accident. A căzut, s-a lovit de o bordură și, fiindcă nu a primit ajutor în timp util, a decedat. Doi ani mai târziu, în 2003, mama Andreei Bănică s-a stins și ea din viață, răpusă de cancerul esofagian.

„Am suferit foarte mult la început și după ce am născut-o pe Sofia. Mă simțeam foarte singură fără părinții mei, deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian. Îmi doream foarte mult să o am pe mama alături.

Și pentru că am pierdut-o atât de devreme, am realizat și mai mult cât de importante sunt clipele petrecute alături de copiii tăi. Să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc”, mărturisea Andreea în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter