Andreea Bănică se confruntă cu o malformație genetică: ”Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit”

De Mădălina Manole, pe
Andreea Bănică se confruntă cu o malformație genetică rară despre care nu multe persoane știu. Artista a vorbit de curând despre această problemă și a recunoscut că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o îndrepta, dar a fost în zadar.

Andreea Bănică, în vârstă de 41 de ani, a fost acuzată că a apelat la operații estetice, iar vedeta, în apărarea sa, a recunoscut cu multă sinceritate care sunt singurele intervenții chirurgicale pe care le-a făcut. Artista a explicat că niciuna dintre acestea nu a avut un rol de înfrumusețare, ci au fost absolut necesare.

Astfel, Andreea Bănică a dezvăluit că s-a operat de apendicită, a trecut prin două operații de cezariană și… a încercat să-și îndrepte cele două degete mici de la mâini”Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, – a mărturisit Andreea, conform click.ro.

Andreea Bănică a punctat, totodată, că nu are silicoane și nu poartă lentile de contact, așa cum s-a vehiculat în mediul online și dovadă stă inclusiv pictorialul nud pe care l-a realizat în urmă cu 20 de ani pentru o revistă de profil. Ba mai mult de atât, artista a povestit în trecut că i s-a recomandat o operație pentru deviație de sept, însă nu a avut curaj să o facă.

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, cel care îi este și impresar, și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Sofia, în vârstă de 10 ani, și un băiețel, Noah, care în noiembrie va împlini 3 ani.

Vezi imagini cu Andreea Bănică și familia sa în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter