EXCLUSIV. Andreea Bănică, în conflict cu un șofer de TIR. Solista ne-a povestit întreaga experiență la Unica Urban Party

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2022, 09:39
CONȚINUT VIDEO UNICA

Dezinvoltă și întotdeauna sinceră, Andreea Bănică (43 de ani) ne-a povestit la Unica Urban Party un incident neplăcut petrecut înaintea unui concert. În seara evenimentului Unica, solista a optat pentru un outfit relaxat, classy și totodată cool.

Andreea Bănică, în conflict cu un șofer de TIR. Solista ne-a povestit întreaga experiență la Unica Urban Party

A purtat o pereche de jeanși deschiși la culoare și o cămașă mov satinată cu pene la manșete. Artista și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale negre cu toc, o poșetă Chanel albă, o curea bej D&G și o pereche de cercei aurii.

Cântăreața este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (10 ani) și, respectiv, Noah (3 ani). Artista și soțul ei, managerul Lucian Mitrea, sunt căsătoriți din anul 2008.

Ce alimente și preparate evită Andreea Bănică pentru a se menține în formă?

În primul rând, evit carbohidrații cât pot de mult. Mai ales în ultima perioadă, pentru că vreau să ajung la un rezultat la care nu m-am gândit nici când eram mică. Să zic așa, vreau să arăt cum nu am arătat. Sper din toată inima să ajung acolo unde îmi doresc. Și-atunci evit anumite alimente din toate mâncărurile noastre tradiționale.

Cu ce rețetă nu dă Andreea Bănică niciodată greș în bucătărie?

Să zic că-mi ies pastele cu ton cel mai bine. Copiii mei sunt foarte fericiți când le mănâncă.

Care este cel mai scump accesoriu din colecția Andreei Bănică?

Două genți de la Chanel, același model, dar culori diferite. Nu m-am abținut, ce să fac, e o plăcere nevinovată.

De ce amintire stânjenitoare își amintește Andreea Bănică și azi?

Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțisem de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un tirist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire

Am amintiri de genul acesta că na, oamenii sunt diferiți și bărbații, uneori, ne tratează ca și când am fi bărbați și vor să se bată cu noi de la egal la egal. Mi se pare stânjenitor, pentru un bărbat, să vrei să dai într-o femeie. Dar se întâmplă. Cred că toți și toate am pățit. Țin minte că m-am lovit. Mă machiasem în genunchi, pentru că el mi-a dat cu piciorul.

Aveam o lovitură mare și mă machiasem în așa fel încât să nu se vadă. Era perfect. Culmea, a început ploaia spre sfârșitul evenimentului și a căzut machiajul meu și a început să iasă la iveală lovitura. A fost la final. Nu-ți spun cum am fugit. Nu m-am mai întors să dau autografe, tocmai ca să nu se vadă vânătaia din genunchi.

Foto: Unica Urban Party

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter