Andreea Bănică, dezvăluiri surprinzătoare din viața intimă: „E soțul meu, ce nu am voie?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 iulie 2020, 18:15

Andreea Bănică a spus lucrurilor pe nume fără pic de rușine. Artista a dezvăluit, printre alte picanterii, în ce locuri publice a făcut amor cu soțul său.

Andreea Bănică a răspuns provocării lui Cătălin Măruță și a participat la rubrica “Spui tot sau îți va lua gura foc”, rubrică la care trebuie să răspundă la cele mai trăznite și intime întrebări, în caz contrar va trebui să mănânce un condiment extrem de picant. După ce a gustat de câteva ori din sosurile pregătite de Măruță, artista a preferat să spună lucrurilor pe nume.

La întrebarea: “Dacă ai fi obligată să accepți ca soțul tău să te înșele cu o femeie din showbiz care ar fi aceasta?”, vedeta a răspuns: “Gina Pistol”. Jocul a continuat cu o altă întrebare provocatoare la care artista, spre surprinderea tuturor, a făcut câteva mărturisiri sincere: “Care este cel mai nebun loc în care te-ai iubit cu soțul tău?” a întrebat-o Măruță, iar după câteva momente bune de ezitare, a declarat: “Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare. (…). 

Citește și – Lora, mesaj acid din Bali despre situația coronavirus din România: „Toți am pierdut ceva în perioada asta”

“Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie? Și, o dată s-a mai întâmplat pe dig și a venit polițistul și mi-a băgat lanterna așa (n.r.: a arătat că i-a pus lumina în ochi). Zii mă, ce obraznic, ce obraznic! Nu, noi, noi eram bine!”, a povestit artista în cadrul emisiunii  “La Măruță”.

Citește și – Anamaria Prodan ar fi suspectă de coronavirus. A stat alături de unchiul său, infectat cu COVID-19

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter