Andreea Bănică, despre provocările din mariajul cu Lucian Mitrea: „Nu mă mai regăseam”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 martie 2022, 10:53

Andreea Bănică (43 de ani) și Lucian Mitrea (43 de ani) sunt căsătoriți din anul 2008. Cuplul are doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (10 ani) și, respectiv, Noah (4 ani). Invitată în emisiunea La Măruță, Andreea a vorbit despre mariajul cu Lucian și despre cele mai recente provocări pe care au fost nevoiți să le depășească.

Andreea Bănică, despre provocările din mariajul cu Lucian Mitrea: „Nu mă mai regăseam”

„Sofia are 10 ani și 4 luni, iar Noah face 5 ani în noiembrie. Am rămas acum 2 ani și jumătate fără bonă. Atunci totul era zen, era liniște când era bona, după ce a plecat, s-a închis la pâine, nu știam ce să mai fac. Am mai încercat trei bone, dar n-a fost să fie, iar Lucian a zis gata, să ne ocupăm noi”, a spus Andreea.

„El este unul dintre cei mai implicați tați pe care i-am văzut vreodată. Uneori chiar îl cert că este prea implicat. Îl rog frumos să-l mai lase pe Noah și cu mine, pentru că uită că mai are mamă. Sofia a crescut, este independentă, merge cu metroul singură la școală, ea a luat decizia asta, și atunci Lucian e mereu cu Noah”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

Andreea Bănică, în conflict cu un șofer de TIR. Solista ne-a povestit întreaga experiență la Unica Urban Party

Andreea Bănică, aspru criticată de Iulia Albu: „Nu este nimic mai de prost gust”

„E o bucurie și ador iubirea asta a lor și apropierea aceasta între copil și părinte, care este foarte importantă, însă uneori îi spun că mai avem nevoie să ieșim și noi amândoi la un restaurant, să bem o cafea…”, a adăugat.

„Părintele are și el nevoie timp singur cu celălalt părinte să poată să se încarce cu energie. Vreau să fiu și eu uneori cu bărbatul meu, cu soțul meu, liniștiți pe canapea noi doi și atât. Noi nu ne mai întâlneam, nu se mai putea. Știi unde ne întâlneam? Pe scări, la un moment dat”, a mai spus.

„Am avut o discuție serioasă și constructivă. Suntem de atâția ani împreună și simțeam că nu mă mai regăsesc când dormeam singură. Noi facem cu rândul, ori doarme el cu Noah, ori eu. Nu mă mai regăseam, dormeam cu două pături, era patul rece, nu mai simțeam căldura lui. Multe cupluri pot ajunge la divorț foarte rapid (n.red. din acest motiv)”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter