Andreea Bănică, despre drama care i-a marcat viața

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 august 2020, 13:29
Andreea Bănică este o persoană veselă, mereu cu zâmbetul pe buze și debordează de o energie magnetică, însă puțini știu că în spatele acestei imagini stă o mare dramă.

Andreea Bănică are familia perfectă, se poate mândri ce doi copii frumoși și un soț care o adoră, și alături de care este de 23 de ani, însă viața sa nu a fost dintotdeauna perfectă și lipsită de griji și suferințe.

Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți la o vârstă destul de fragedă. La 21 de ani și-a pierdut tatăl, iar la doar doi ani mai târziu, în timp ce se afla pe scenă, artista și-a pierdut și mama: „Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea”, – povestește Andreea Bănică, într-un vlog pe canalul ei de Youtube.

Citește și – Jojo, declarație de dragoste pentru Paul Ipate

Andreea Bănică a mărturisit că singura persoană care a ajutat-o să treacă peste cumplitele momente și să depășească drama a fost impresarul său și cel care, ulterior i-a devenit și soț: „Soțul meu, Lucian, este singurul bărbat din viața mea, cu care am împlinit anul acesta 23 de ani de relație și 12 de căsătorie”, – a mai spus Andreea Bănică.

Citește și –  Anda Adam, criticată dur pentru pozele sexy. Cum răspunde artista

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter