Suma imensă pe care a primit-o Andreea Bănică pentru a cânta 45 de minute la un botez din Rădăuți

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 ianuarie 2022, 19:16

Andreea Bănică a primit o sumă imensă de bani pentru a cânta la un botez din Rădăuți, uimindu-i pe petrecăreți cu prestația ei.

Lumea artiștilor a avut de suferit din cauza pandemiei de COVID-19, motiv pentru care Andreea Bănică s-a reorientat. Ea și soțul ei au investit în imobiliare. Împreună, ei dețin un complex rezidențial în Cernica. Cu toate astea, ea nu a renunțat la pasiunea sa cea mare, muzica.

O familie bogată din Rădăuți a ținut ca la petrecerea de botez a băiețelului lor să fie prezentă și Andreea Bănică, pentru a cânta și a-i încânta pe invitați. Ea și-a făcut apariția seara, la ora șapte, într-o rochie roșie cu paiete, alături de patru dansatoare și un saxofonist.

La petrecerea de botez, Andreea Bănică a cântat mai multe piese îndrăgite din repertoriul personal, dar și cântece tradiționale din Bucovina. Invitații au pornit chiar și o horă când au auzit melodiile bucovinene. Ea i-a cântat și băiețelului proaspăt botezat, într-un separeu privat. La finalul prestației, care a durat 45 de minute, artista a făcut poze cu petrecăreții.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Mara Oprea și Alecs Dunaev. Sunt sau nu împreună?

Citește și: Moment emoționant de la Chef Joseph Hadad la MasterChef: „Mai bine mor eu înainte”

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Ce s-a întâmplat între ei în Zanzibar

Citește și: Celebrități care au spus NU operațiilor estetice

Suma pe care au cheltuit-o organizatorii petrecerii a fost de 6.000 de euro, după cum arată Cancan. În această sumă au fost incluse transportul și cazarea Andreei Bănică, precum și a trupei de dansatoare cu care a venit.

Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy vedete din România. Ea a recunoscut însă că nu totul se datorează alimentației și sportului, ci și vizitelor la medicul estetician. „Merg și eu la estetician, ca orice persoană publică, unde îmi fac tot felul de intervenții”, a zis ea. „Este normal. Am tot scris despre asta. Soțul meu mă încurajează, dacă mă poate ține acasă ar fi cel mai fericit, îmi spune că sunt frumoasă, că sunt a lui, nu trebuie să fac ceva din punctul lui de vedere, nici să-mi pun silicoane sau alte lucruri, pentru că el consideră că nu am nevoie de nimic”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter