Andra: „Mamei nu îi pot da locuri în față la concertele mele”

De Oana Savin, pe
Andra a vorbit despre relația cu mama ei, pe care spune că o iubește foarte mult dar că nu îi poate da locuri în față la concertele ei dintr-un motiv emoționant.

Artista a fost invitată în emisiunea „Oameni de Colecție” de la Digi FM, moderată de Cătălin Striblea, ocazie cu care a vorbit despre viață, credință, dragoste și familie.

Andra a povestit cu multă emoție despre mama sa.

O iubesc foarte mult pe mama, e omul care ne-a ținut legat pe toți, ne-a învățat să iubim, să fim oameni buni. Mama e icoana mea”, a declarat cântăreața.

Însă recunosște că nu îi poate da acesteia locuri în față, lângă scenă, la concertele pe care le susține.

Mamei îi dau locuri mai în spate, la Sala Palatului, la lojă. Nu pot să îi dau locuri în față pentru că nu mai pot cânta, mă apucă plânsul”, a mărturisit ea.

Cât despre familia pe care și-a întemeiat-o cu Cătălin Măruță, Andra a recunoscut că devine foarte emotivă când vine vorba de copiii lor, Eva și David.

N-am suportat să îmi văd copiii plângând. De multe ori greșeam, îmi dau seama acum că David e cam răsfățat pentru că nu îl lăsam să plângă. Făceam orice să nu plângă. Dacă trebuie să îi pună un doctor branulă lui David stă Cătălin cu el, eu nu pot. Dacă David plânge, eu plâng mai tare decât el”, a dezvăluit artista.

În același timp, Andra se declară o persoană credincioasă și susține că acest lucru i se datorează soțului ei.

Prin intermediul lui Cătălin sunt mai credincioasă. Avem un părinte la care mergem des să vorbim, ne dă liniștea de care avem nevoie. Ne vorbește despre cum să ne găsim liniștea și pacea. E preotul care ne-a botezat și copiii. E ca și cum ai merge la psiholog”, a subliniat ea.

Cât despre plăcerile vinovate, Andra spune că îi place foarte mult să mănânce.

Plăcerea mea vinovată este să mănânc. De fumat, nu am fumat niciodată, nu m-a tentat. Cu alcoolul nu sunt prietenă. Poate doar puțin, dacă e și un pic dulce. Un Hugo, un Aperol. Dar ăsta e maxim”, a afirmat cântăreața.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter