Andi de la „Insula Iubirii” este ”Burlacul”

De Unica.ro, pe
Andi de la „Insula Iubirii” este noul Burlac pe care femeile vor încerca să îl cucerească în cadrul emisiunii ce va fi prezentată de Răzvan Fodor.

Andi Constantin a fost unul dintre cei mai cunoscuți concurenți ai emisiunii „Insula Iubirii”. Mai multe surse au declarat pentru Redacția.ro că tânărul de 29 de ani, care de curând a participat la Campionatul Naţional de Culturism, unde a câștigat locul întâi, a fost ales în rolul de „Burlac”.

Andi a fost antrenor de fitness la o cunoscută sală de sport din București. În prezent, el se recomandă drept creator de conținut online.

La „Insula Iubirii”, tânărul a avut rolul de ispită și a avut apoi o scurtă relație cu Hannelore. După ce au părăsit insula, relația lor s-a încheiat.

Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi”, declara Andi Constantin după ce relația sa cu Hannelore s-a încheiat.

De asemenea, tânărul a participat la emisiunea „Survivor România”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu noul Burlac pentru inima căruia se vor lupta mai multe femei.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter